Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet 2018



1. VALAISE MUT!
Joe Blascon valoväri 6,5 g tai "valonappi", jonka bongasin Minäkö Keski-ikäinen blogista, on aivan omaa luokkaansa ja ikisuosikkini. Se sopii loistavasti niin tummien silmänalusien peittoon kuin korostukseenkin esim. poskipäille  ilman pandasilmiä!! Täydellinen tuote, jonka pysyvyys voittaa esim YSL Touche Eclat valovoiteen. Tämä on yksinkertaisesti maailman paras ja Tiialle kiitos vinkkauksesta. (Klik)

2. Klassikko purkissa
Egyptian Magic Monikäyttövoide on luonnon omista ainesosista valmistettu monikäyttövoide. Se on ollut julkkiskaunottarien jo pitkään hehkuttama voide, joka on korvannut mulla esim jatkuvan Bebanthenin käytön.

Egyptian Magic voidetta on valmistettu jo lähes 30 vuoden ajan. Voiteen koostumus perustuu raaka-aineisiin, joita jo Kleopatra käytti legendaarisen kauneutensa hoidossa. Olen käyttänyt voidetta yövoiteena, kasvonaamiona ja kynsinauhavoiteena, jopa huulirasvana. Mielestäni voiteen vaikutukset näkyvät: se tasoittaa ryppyjä ja tekee ihon ihanan tuntuiseksi. Mainio monikäyttövoide on kätevä esimerkiksi mukaan matkalle.'

3. HALPA luottoripsari

Nykyinen ripsarilempparini on Maybelinen Lash Sensational. Paljon tuuheuttava, suorastaan rehevä ripsiväri, joka erottelee kerros kerrokselta ja levittää ripset upean viuhkamaisesti ja pysyy ripsissä, eikä varise. Pisteitä myös edukkaasta hinnasta. Kakkosena Essencen  I Need A Miracle mascara, jonka pähkinän muotoinen harja antaa ripsille pituutta ja volyymia. Tämä erottelee ripset kunnolla, eikä ripsistä tule paakkuiset.

4. JUHLAT TULOSSA?
Ihan huikea syysuutuus olivat Essencen omat magneettiripset, joissa molemmissa reunoissa on magneetit. Helppokäyttöiset ja voitteko kuvitella, että sain ne ensimmäisellä yrittämällä kiinni ripsiin ja ne pysyivät täydellisesti koko päivän. Myyntihinta on 7,49€!
 
5. VUODEN TUOKSU

Kuvittele itsesi kauniiseen paikkaan, jossa aurinko paistaa, kasvit ovat täydessä kukinnoissaan ja kukkien terälehdet soljuvat kauniisti virtaavan veden myötä. Täydellinen, päättymätön päivä kesäauringossa. Daisy Twinkle on uusi iloisesti kimmeltävä tuoksu Marc Jacobsin suosittuun Daisy-saagaan. Tämä uutuustuoksu on optimistinen, eloisa ja huoleton niin kuin minäkin ...ainakin haaveissani.

6. ESTEE LAUDER klassikot - luksusta aikuiselle iholle
Sain viime vuonna ystävältä joululahjaksi  ihanan Estee Lauder lahjapakkauksen ja tuotteet olivat sen verran hyviä, että oli pakko ostaa itselle uusi Supreme Starter Set 18 joululahjapaketti kun Sokkarilla oli -30% ale. Kaikki tuotteet sopivat täydellisesti tällaiselle aikuiselle iholle ja oikeasti napakoittavat ilmettä.

7. LUKSUSKASVOHOITO pussissa
Tämä Whamisa Real Kelp sheet- naamio on aivan erityinen hemmottelutuote, jonka voisi jopa sanoa korvaavan kasvohoidon- ihan HUIPPUtuote!  Ihoa tehokkaasti hoitava naamio sitoo itseensä runsaasti seerumia, joka on suorastaan emulsiomaisen täyteläistä. Merilevänaamio jättää iholle öljymäisen ravitun tunteen ja iho onkin sen jälkeen kuin hoitolahoidon jäljiltä. Hinta n 15 eur, mutta ebaysta saa puoleen hintaan.

Ps. laita jääkaappiin ennen käyttöä ja toisenkin kerran voi naamioita käyttää - tehoa riittää!



8. Lumenen UUTUUS meikkivoide
Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoiteen innovatiivinen geelimäinen koostumus tuntuu raikkaalta iholla. Voide kosteuttaa ja luo iholle luonnollisen heleän - super kevyen - meikittömän meikin. Meikki ei ole siis kovinkaan peittävä, mutta tosiaan todella luonnollinen ja kosteuttava. Minä jatkan tämän voiteen päivittäistä käyttöä, kunnes joku lanseeraa jotain vieläkin ihanampaa ja ihmeellisempää. Miinus kalliista hinnasta 35 eur ja tölkkipurkista.


9. Essence Melted Chrome-luomivärit
Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärit olivat mulle tämän syksyn löytö, niiden koostumus on aivan omaa luokkaansa. Nämä ovat puuterimaisia luomivärejä, mutta kun näiden pintaa koskee sormella, tuntuvat nämä muuttuvan lähes geelimäisiksi ja luomella lopputulos näyttää kuin sulalta metallilta. Näillä tein pikkujoulumeikin ja lopputulos oli vallan mainio. Hintaa 3,7 eur. Löytö!



10. RAVINTOA KASVOILLE MADARA Superseed
Tätä on menossa jo toinen pullo, enkä voisi enää elää ilman kasvoöljyä. Imeytyy hyvin, miellyttävä tuoksu ja iho jää mukavan pehmeäksi. Itselläni toimii myös meikin alla, joskin laitan aina yöksi. On riittoisa ts. hintansa väärti ja tykkään pipettipullosta. Itselläni melko herkkä pintakuiva iho, mutta tämä ei ole aiheuttanut mitään ongelmia (ihottuma, tukkeumat tms). 


Ollos hyvä ja helkkarin hyvännäköistä loppuvuotta!

** Essence tuotteet pr-näytteitä, muut itse ostettuja**

Ole nainen naiselle ja vinkkaa loistotuotteesta alakerran kommenteissa muille. :)


3 comments

  1. Noita magneettiripsiä pitäisi kokeilla kun ovat varsin kohtuuhintaiset. Liimattavien ripsien kanssa en jaksa ähertää.

    Mukavaa joulunaikaa

    VastaaPoista
  2. Mä olen metsästänyt noita magneetti ripsiä todella monesta liikkeestä, siis juuri noita Essencen versioita. Minulla on aika paljon Essencen tuotteita muutenkin.
    Daisy tuoksut <3
    Ihanaa iltaa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
  3. Kivat vinkit :) Mä en yleensä muista mitään (dementia..?), mutta tuon Joe Blascon yritän painaa mieleen. Mulla on aina ollut tummat silmänaluset, olin sitten väsynyt tai en, enkä ole toistaiseksi löytänyt hyvää tuotetta peittämään niitä.

    Muiskut ja ihanaa joulua! <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!