Aletärpit alehaukoille

Kuten tarkkasilmäisimmät ovat jo huomanneet, alet ovat jo kaikkialla. Fiksut ja filmaattiset penninvenyttäjät tekevät nyt löytöjä, jos vain energiaa/aikaa piisaa.

Ohessa melko hillityn kokoinen vinkkilista aleostoksiin:

Lempparikauppani IHANAIHANA COS  aloitti alensa tänään. Aleprosentin olivat oikeasti ilahduttavan suuria 50% ja COS vaatteet ovat sellaisia, jotka ovat todella kestävät aikaa ja ovat superlaadukkaita. Tilasin itselleni klassisen villakangastakin, joka oli 100% villaa.
Kuva

Raita-addiktikkona myös tämä mekko kuumotteli, mutta jäi kauppaan.
Kuva

Bootz aloitti alensa myös ja heillä on kyllä todella laaja valikoima! Esim Marimekkoa löytyy edukkaasti. Myös kenkä/talvisaappaat saisi alesta, tsekkaa esim merkit Wonders, Clarks ja Billi bi. Tilasin itselleni ao. Wondersit, mutta valitettavasti koko 38 oli oudosti liian pieni. Esim perusneuleita ja ihan kivoja mekkoja olisi pilvin pimein  - jos niitä tarvitsisi. Minä  en - järki voitti.



Mango aloitti myös alensa. Tykkäsin esim tästä takista, joka oli 33% alessa. Mikä iki-ihana väri!
Kuva

Monki aloitti alensa jo viime viikolla ja tilasin muutaman kivan jutun. Monki on muutenkin yllättänyt iloisesti hinta-laatu suhteellaan, kannustaman tsekkaamaan valikoiman, vaikka kyseessä onkin HM ketju, Monkilla on tosi kivoja printtejä vaatteissa  ja toisaalta myös ihania simppeleitä perusvaatteita sopuhintaan.

Kuva

Itiksen Zarassa näytti olevan aletankojen laitto käynnissä tänään, joten epäilen, että Zara aloittaa myös alensa aiemmin kuin aikaisempina vuosina. Olisiko jopa jo huomenna?

Lindex aloitti myös alensa, tänä vuonna - niin kuin muutkin kaupat- yllättävän aikaisin. Myös suuret -50 prosentit olivat kiva ylläri. Muutama kiva paitis löytyi pojille puoleen hintaan, jotta koulun joulujuhlissa ei tarvitse olla huppareissa. Tämä kiva rusettimekko ihastutti, hintaa jäi 19 eur.

Kuva

HM aloitti sekin alensa tänään, aleprosentti 30-50%. Mitään en löytänyt, vaikka pojille käyttövaatteita etsiskelin...Tämä paljettimekko sai huomioni....:)
Kuva
Hyviä shoppailuja tai jos oikein hyvin käy- et löydä mitään (=pelkkää säästöä)!
Iloa, valoa, stressittömyyttä ja tsemppiä joulun alusviikoon :)

Ps. Kuvien alla linkit, joista en hyödy.

10 comments

  1. Kiitos samoin iloa valoa ja stressittömyyttä joulunalus viikkoon. Ihanasti sanottu❤

    VastaaPoista
  2. Ihan täykkyjä kaikki ja tuo keltainen takki nyt niin vetosi meikäläiseen. Ihanaa viikonloppua Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi keltainen takki on mustakin ihan meidän näköinen, ja oikea ilopilkku <3 Jouluiloa Tiia <3!

      Poista
  3. Esikoinen tarvitsisi vaatekaapin täydennystä. Muuten minä aion viettää nyt tämänkin alesesongin tutuksi tulleella tyylillä "älä osta mitään" :) En vaan jaksa raahautua ostoksille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kova nettishoppailija, kaupoissa shoppailua välttelen viimeiseen asti...Iloa ja valoa!

      Poista
  4. Aika tiukka meno oli tänään jo pelkästään ruokakaupoissa :) En tiedä uskaltaako tässä minnekään mennä ennen joulua enää. Onneksi voi ale-shoppailla myös netissä <3
    Ihanaa viikonloppua Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin itiksessä pe, ja porukkaa oli kuin pipoa. Tänään kävin vain lähikaupassa, mua ei saa shoppailemaan kauppakeskukseen vaikka ase ohimolla uhattaisiin.
      Netti on mainio vaihtoehto!

      Ihanaa joulun odotusta. <3

      Poista
  5. Kiva kun muistutit, olis tarkoitus shoppailla vähän jotakin uutta - tuo rusettimekko on kyl ihana ja takki ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kova rusettifani, se tässä myönnettäköön. :)
      Iloa ja valoa Maiccu!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!