Parasta juuri nyt


- Pinkin vinkkaama Fiksuruoka-nettikauppa (klik), jossa myydään hävikkiruokaa 20-90% alennuksella! Tuotevalikoima koostuu lähinnä valmistajien, maahantuojien ja tukkureiden poistoeristä, jotka muuten olisivat vaarassa tulla poisheitetyiksi. Ostoskoriin meni maissia, papuja, linssikakkuja, curry-ruokasekoituksia, ja vähän herkkujakin.
- Iltalehden juttu Iris Apfelista 97, joka allekirjoitti juuri sopimuksen tunnetun IMG Models -mallitoimiston kanssa. (klik) Kuinka huikeaa on se, että vielä 97 vuotiaana voi pukeutua juuri niin kuin halajaa, värikkäästi ja inspiroivasti, ja elää täydesti!

Mahtavia ovat myös Iriksen lausahdukset:
'Life is grey and dull, so you might as well have a little fun when you dress.'
'No amount of money can buy you style. It's just instinctive.'
'Great personal style is an extreme curiosity about yourself.'
'Fashion you can buy, but style you possess. They key to style is learning who you are, which takes years. There's no how-to road map to style. It's about self-expression and, above all, attitude.'
'If you don't learn constantly, you don't grow, and you will wither. Too many people wither on the vine. Sure, it gets a little harder as you get older, but new experiences and new challenges keep it fresh.'

- henkinen piristyminen Viron reissun jäljiltä. Pitkästä aikaa tunnen, että olen ELOSSA, mulla on haaveita, suunnitelmia ja olen sosiaalisempi.
- Uusin Trendi ja juttu "Pikakurssi vaatekauppaan". Olen päättänyt, etten enää halua ostaa mitään turhaa paskaa, haluan että ne vaatteet jotka löytyvät kaapistani olisivat sellaisia, joita käytän vuosia. Ihan ensitöikseni aion hankkiutua eroon (lue: myydä) kaikista niistä vaatteista, joita en käytä. Ihan turhaan ne makaavat kaapissani, kun ne voisivat ilahduttaa jotain toista. Uutta kirppiskeikkaa taitaa taas pukata...


Muiskuja ja hyvänmielen juttuja viikonloppuun!
Kuva




17 comments

  1. Onpa ihanan räiskyvä rouva. Pisteet hälle!
    Sulle kans monta pistettä siitä, että aina jaksat nousta posin puolelle, etkä jää makaamaan mutaan. Siellä saa käydä, mutta pois on hyvä (ja niin kiva!) tulla, eikö?
    Supermahtia viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin ihan huikea tyyppi, ehdottomasti roolimalli ainesta.

      Onneksi sitä positivismia pukkaa, vaikka tosiaan välillä rämmitään. Ja yhdessä olemme enemmän <3
      Mahtia su <3

      Poista
  2. Tuo Iris on hauska tapaus :) Muutenkin aina ilahdun, jos näen kaupungilla jonkun vanhemman rouvan, jolla on huulipunaa tai joku upea asu. Ei sillä, että pitäisi mennä ulkonäkö edellä, mutta että vanhanakin voi ja saa näkyä.

    Aurinkoista viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikea tyylilyyli! Ja tarvitaanhan sitä ikäihmisiäkin malleiksi. Kyllä vaatteita ostavat varttuneemmatkin ihmiset siinä missä nuoret, lisää vaan vanhempia malleja!

      Ihanaa su <3

      Poista
  3. Onpas persoonallisen näköinen rouva tuo Iris :) Ihan mahtavaa, jos muotikuvissa alkaisi näkyä vanhojakin ihmisiä ja muissakin vaatteita kuin hempeässä neulesetissä ;)

    Tosin itsehän olen aika usein sitä mieltä, että vaatteet ovat vain vaatteita ja aika usein käytännöllisyys ratkaisee. En koe, että minun tarvitsisi ilmaista itseäni vaatteiden kautta, käytän siihen muita kanavia. Toki joskus tule parempi fiilis, kun vetäisee jonkun suosikki vaatteen päälle ja vähän enemmän meikkiä.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu samaa mieltä, että Jackie Kennedy tyyli roskakoriin ja vanhemmille ihmisille räiskyviä ja rohkeita kledjuja päälle. Ja onhan meillä Suomessakin Seela, Kirsti Paakkanen (joka tosin usein pukeutuu mustaan).

      Uskoisin, että markkinavoimat ovat vihdoin havahtuneet siihen, että monen yli viisikymppisen naisen taskunpohjilla kahisee ja hyvä niin.

      Ehkä tärkeintä on, että vaatteissa on mukava ja hyvä olla, silloin ihminen on kuitenkin parhaimmillaan.

      Ihanaa su <3

      Poista
  4. Iris on ihana, värikäs muttei kuitenkaan räikeä. Hän on vuosia ollut mm. Harper's Bazaarin vakiokamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iris todellakin toteuttaa ennakkoluulottomasti omia tyylivisioitaan, yhdistelee värejä miten haluaa ja vaikuttaa ehdottomasti siltä, että nauttii kaikesta, mitä tekee. Peukku!

      Poista
  5. Ihanaa kun olet ELOSSA! Hihhei.
    Toi Iris viehättää muakin. Mua viehättää myös se, et jotkut osaa ilmentää itseään vaatteilla. Mä olen ehkä liian tavis siihen. Höh. Ja en mahdu vaatteisiin.
    Mutta huraa elämälle ja viikonlopulle jne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et voi uskoa, miten paljon olen ELOSSA oloa kaivannut.

      Mä huomaan, että kun lähden ihmisten ilmoille tai näen kamun , katson mitä laitan päälleni. Kotona sitten rönttösissä :D

      Hurraa keväälle ja elämälle todellakin!!

      Poista
  6. Räväkkä rouva tämä Iris, wau! Mä oon kans tilannut Fiksuruoka.fistä, hyvä että tuollaisia nettikauppoja!!Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukku ja hurraa huuto todellakin näille uusille hävikkikaupoille!!

      Kivaa su Maikku <3

      Poista
  7. Mahtava Iris! Pitääkin tutustua tuohon fiksuruokaan. Sitä ennen tutustun omaan kuiva-ainekaappiin siivoamalla ja tarkistamalla sen sisällön.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kandee ehdottomasti katsoa, pelkkää säästöä ja hyvä ajatus takana <3

      Poista
  8. Iris on kyllä tosi hehkeä nainen. Tuossa onkin minulle tavoiteltavaa vuosikymmeniksi :)

    Mä tein muutama vuosi sitten konmarit ja varsinkin vaatteiden läpikäynti oli aika sävähdyttävää. Samaa asiaa on myös tuo Fiksuruoka -juttu. Kun omat tapansa ja itsensä oppii tuntemaan, niin hukkaan heittäminen tuntuu ikävältä ja sitä tulee muutettua aika montaa vanhaa tapaansa. Sen jälkeen elo on kumman paljon kevyempää.

    Innostavaa jatkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iriksessä on todellakin tavoitetta meille kaikille.

      Tuo henkinen vapautuminen konmarittamalla tms vetää puoleensa mua erityisesti. Että elämä olisi tosiaan kevyempää ja yksinkertaisempaa ilman turhuuksia...Sitä kohti!

      Ihanaa su <3

      Poista
  9. Minkäköhän puuskan voisin hankkia, jonka sitten innolla kopioisit? :D Ensin konmaritus ja sit fiksuruoka? Itseasiassa mä kyl kopsasin matsmartin ekana sulta jos oikein muistan. Ja raitapaidatkin. Olemme siis aika hyvin innostaneet toisiamme :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!