Parasta juuri nyt

- Suomen voitto eilen! Tai oikeammin tärkeintä ei ollut voitto, vaan se että Ruotsi hävisi ;)! Leijonat laukkasivat kaukalossa hurmiossa kuin laitumelle talven jälkeen päästetyt varsat, voittivat lähes kaikki kaksinkamppailut ja pakottivat Ruotsin vain heittelemään kiekkoa pois omista- sitä oli mahtavaa katsoa poikien kanssa. Hiukan raivostutti kyllä tuomarilinja!!! Mitä puusilmiä  &()&(/%(/(/!
- kaapista löytynyt viime kesäinen COS-mekko. Tykkään hurjasti!
- Game of Thronesin viimeinen jakso, joka oli oikein hyvä. Ottaen huomioon, että ko. jaksoon on jo vuosikymmenen ajan ollut älyttömät, lähes epäinhimilliset odotukset niin aika hyvin saivat homman pakettiin. Vaikka aluksi fanitin Danya, viime aikoina aloin epäillä hänen tulleen hulluksi (niin kuin hän ehkä olikin)...ja silti se viimeinen kohtaus sai mut liikuttumaan, sen verran hyvin toteutettu oli kohtaus. Ja voi sitä lohikäärmettä :( Snif.  Hienoa oli myös rautaistuimen tuhoaminen. Ja tykkäsin Aryan kohtalosta, olisi mahtavaa, jos tulisi vielä sarja Aryasta tutkimassa maailmaa :D
- Storyvillen kesäkauden aloittajaiset. Kiva ja rento tunnelma! Muotikoordinaattori tutkaili toki illan tyylejä, ja mm. pantterikuosi ja paljetit nousivat esille. Myös tyylikkäitä (ja tyylittömiä) kukkamekkoja näkyi. Illan kuningatar oli ehdottomasti Ritva Oksanen. Nainen on pian 80 v ja näyttää vähintään 20 vuotta nuoremmalta!
- viikonloppu ja edessä oleva mökkiviikonloppu sateessa :)
- Dirty Dancing - soundtrack Spotifyissa. Voi sitä nostalgiaa....
- eurovaalit, muistakaa ihmiset äänestää! Itse kävin jo alkuviikosta äänestämässä!


Ritva Oksanen

Illan karvaisimmat urokset


4 comments

  1. Mekkosi on ihana. Voisit tehdä joku sateinen päivä mekkopostauksen ja esitellä valikoimaasi :)

    Aika näyttävä paljettimekko (vai onko se takki?), tuolla ei kyllä jää huomaamatta ;)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, tärkeintä oli Ruotsin häviö :-D (mistähän tämä "suomiruotsikiista" on saanut alkunsa? Onko muillakin mailla tällaisia? ;)
    Kepposen ehdotus oli hyvä. Voitais vielä tehdä joku kisa, jossa arvataan, montako mekkoa sulla on :-D
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Samoilla ajatuksilla, hyvä leijonat! Lisäksi Game of Thronesin päätös oli oikein katkeransuloinen. Olin tyytyväinen vikaan osaan vaikka päätöskauden pikaiset isot käänteet toteutettiin hieman liian vikkelään ja ilman Martinin kirjojen syvyyttä. Mutta päätösosalle peukut.

    Ihanaa viikkistä Taru. <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa leijonat ihanaa! Kyllä se vaan aina tuntuu yhtä hyvältä voittaa Ruotsi :D
    Ihanaa viikonloppua sinulle Taru ja ai niin, ihana mekko <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!