Parasta juuri nyt

torstai 18. heinäkuuta 2019

- se kun työhaastis menee hyvin ja tietää tehneensä parhaansa. Ainoa mikä jäi mietityttämään, kun paikasta kerrotaan etukäteen, että se on erittäin HEKTINEN. Koko elämäni olen työskennellyt hektisissä (lue stressaavissa) työpaikoissa, ja alan olla sitä mieltä, että ei ole olemassa muita kuin sellaisia.
- se kun löytää hyvän dekkarin!! Minähän ole armoton Mankell ja Nesbo fani, mutta uusia hyviä dekkaristeja on ollut välillä vaikea löytää, vihdoin onnisti. Lina Bengtstrotterin Annabelle sijoittuu hyvin korkealle viime vuosina lukemieni skandinaavisten dekkarien suuressa joukossa. Pieni, sisäänpäin kääntynyt kaupunki, kadonnut teinityttö, twin peaks tyylinen meininki. Mätää tihkuvat salaisuudet. Tällaistahan tapahtuu joka päivä. Teinejä katoaa. Ja mitä pidempään he kateissa pysyvät, sitä todennäköisimmin jotakin pahaa on tapahtunut.... Laatujännitystä! Kuvaus kirjasta:

Palkittu dekkari pikkukaupungin kaunottaren katoamisesta, joka avaa oven syvälle menneisyyteen

17-vuotias Annabelle katoaa jäljettömiin lämpimänä kesäyönä. Perhe ja koko Gullspångin pikkupaikkakunta on suunniltaan.

Tukholmasta lähetetään tapausta selvittämään rikostutkija Charlie Lager. Hänelle työtehtävä Gullspångissa merkitsee paluuta oman lapsuuden traumaattisiin muistoihin. Kun hän saapuu tuttuihin maisemiin selvittämään Annabellen tarinaa, heräävät ympärillä henkiin menneisyyden aaveet, jotka poliisintyön rutiini on vain vaivoin pitänyt kurissa. 

- kun löytää loistotuotteen (alessa), on mielestäni suorastaan velvollisuus vinkata siitä muille. Phytomerin Oligofoce on vaan niin loistava tuote, että oksat pois. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihan ässänä. Levitetään puhtaalle iholle kosteusvoiteen alle. On muuten nyt tarjouksessa S- ketjun Emotioneissa 27 e. Samalla kertaa löysin MAC:in kosteuttavan meikkivoiteen, hintaa 11 e - eli nyt voi tehdä hyviä löytöjä (meikki)aleissa.
- kesätunika kukkineen ja papukaijoineen vailla vertaa, joka löytyi siskon kaapista ja josta maksoin  muutaman euron :D
- ensi viikkoinen Tallinna ystiksen kanssa. Jee.


 Muistetaanhan elää! Jos nyt odotat jotain, tilaisuutta, sähköpostia, whatsapp-viestiä. Lopeta. Mene sen sijaan elämään, etsi jotain kivaa tai ihmeellistä. Minäkin aion yrittää ;)

6 kommenttia :

 1. Jahka olen kommentoinut teidän muutamien ihanien blogeja, kone menee taas kiinni, aah kesä. <3. Ihanaa loppuviikkoa Tarusein. <3

  VastaaPoista
 2. toivottavasti työhaastis poikii jotain hienoa!

  Ihanaa kesäviikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Kone pysyi kiinni 3 päivää, se on jo kuule aika hyvin :) Toivottavasti tärppää työpaikan kanssa. Haluaisin tietää, että mikä työ ei ole hektistä? :D
  Ihanaa loppuvviikkoa sinulle Taru ihanuus <3

  VastaaPoista
 4. Miinus hektisyydelle. Herkällä se tuplaantuu, = stressi. Tämä siis vaan mun mielipide ♡
  Plussa kivan ja ihmeellisen etsinnälle ja löytämiselle! Pienempikin riittää ♡
  Kesäiloa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kesäpäivää, toivottavasti haastis poikii töitä.

  VastaaPoista
 6. Dekkarivinkit ovat aina tervetulleita kesään :)
  Toivottavasti työpaikan suhteen tärppää. Taitaa olla niin, että nykyisin on vaan hektisiä duuneja olemassa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top