Kesän ehdottomasti paras alelöytö ja syksyisiä ajatuksia

tiistai 13. elokuuta 2019

Sen tein COS:in alen loppurysäyksessä ja sain tämän 100% villaa olevan villakangastakin -70% hintaan (68 e) ! Mikä tuuri...ehkä mun tuuri on nyt kääntynyt...pitäisi varmasti lotota, osallistua kaikkiin arpajaisiin tai mennä Tinderiin ;)

Olenkin unohtanut kertoa, että tämä työpaikka tuli kuin tarjottimella. Mulle soitettiin ja pyydettiin haastatteluun. Koskaan ei ole käynyt näin. Että kyllä jotkut asiat tapahtuvat ihan itsestäään,  ja tulevat hopeatarjottimella eteen. Universumi yllättää aina välillä, hurraa!

Viime ja tällä viikolla on ollut jotenkin haikea olo...tuntuu syksyltä ja arjelta ja suorastaan jännittää miten pärjään pimeän syksyn, sitten kun sataa outoa prujua vaakatasossa.  Takaraivossa ovat kaikki ihanat kesämuistot, onneksi niitä ei voi kukaan ottaa pois ja toivottavasti ne kantavat pitkälle syksyyn. Tiedän, että  murehtiminen on aivan turhaa, todennäköisesti kaikki menee hyvin, mutta nämä siirtymäkaudet ovat aina mulle tällaisia. Vaativat aikaa ja sulattelua, jonka jälkeen oon OK.

Mietinnässä on myös, miten jaksan uudessa hektisessä työssä. Don't get me wrong, olen täpinöissäni ja niin iloinen tästä työstä mutta....mitä jos se on LIIAN hektinen ja väsähdän?  Mitä jos liika on vaan liikaa? Tätäkin asiaa olen yrittänyt järkeistää. Teen parhaani, muuta en voi. Pidän huolta kunnostani, ympäröin itseni hyvillä asioilla, syön suht terveellisesti  ja ulkoilen koiruuksien kanssa, kyllä se tästä, ja se siitä.

Iloitsen myös siitä, että poikien koulu on alkanut hyvin. Vaikuttavat molemmat olevan suht positiivisia ja viihtyvän, eikä ole ollut minkäänlaista kriiseilyä, jei!   

Koirien elämä tulee myös muuttumaan, hyvästi pitkät pitkät metsälenkit, mutta jos ei ylitöitä tarvitse tehdä paljon, löytyy heillekin hyvin lenkkiaikaa.

Kuten huomaatte, niin vähän aikaa ja niin paljon ajatuksia. Eivätkä ne lopu ajattelemalla :D

Hurmaavaa tiistaita puput!

ps. polttelin eilen jo kynttilöitä (!!!)


 

14 kommenttia :

 1. Vapaa-ajan asiat kuulostaa just hyviltä asioilta palautua työstä ja keinoilta pitää oma pää kunnossa. Paljon iloa ja nauttimista <3 Ja se, mitä sanoit, että pystyt siihen mihin pystyt ja sillä hyvä. Ehkä on turha murehtia asiaa, josta ei vielä tiedä? Ihan yhtä hyvin voit pärjätä loistavasti, olla stressaamatta ja kaikki menee nappiin. Otetaan tää vaihtoehto, eiks joo?? (vaikka tiedän ihan hyvin, miten monta miljoonaa ajatusta sinkoilee, pelottaa ja epäilyttää..)
  Hurjasti tsemppiä ja mielenrauhaa. Kaikki menee kivasti ja jouluna oot jo selättänyt syksyn ja uuden työn pelon <3
  Monta aurinkoa täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just toi " pystyt siihen mihin pystyt ja sillä hyvä" on se ajatus, josta saan voimaa ja epäillykset jäävät vähemmälle.

   Ja tosiaan, voisiko ajatella että lasi on puoliksi täynnä ennemminkin kuin että lasi on puoliksi tyhjä. Olen kuitenkin pohjimmiltani optimisti.

   Mikä mun heikkkous on se, että olen kärsimätön ja haluan oppia kaiken mahd nopeasti. Nyt päätin, että otan rauhallisemmin ja ilman hötkyilyä ja pelkoja. Sitä kohti!

   Lämmin halaus Helmi <3!

   Poista
 2. Mä on myös paljon mietiskellyt arjessa ja työssä jaksamista. Että miten ihmeessä sitä osaa, pystyy, venyy ja jaksaa, kun suurimman osan ajasta kaikkea on liikaa ja yli omien rajojen. Herkkikselle se on ehkä vielä haastavampaa, kun kaikki menee paljon syvemmälle ja olemme mestareita ottamaan paineita ja stressiä. Mutta kuten sanoit, enempää ei voi tehdä kuin parhaansa ja sen pitää riittää. Taannoin professori Juha T. Hakala totesi jossain, että seiskan arvoisen suorituksen pitäisi riittää, eikä aina tarvitse pinnistellä yli 10+ suorituksella. Tsemppiä ja aurinkoa arkeen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun seiskan arvoinen suoritus riittäisikin työelämässä. Harvoin riittää, kun on tavoitteita ja paineet työelämässä kovat.

   Yritetään olla lempeitä itsellemme (ja toisille). Uskon, että tätäkin voi harjoitella ...vielä näin keski-iässäkin.

   Hyvin me vedetään Tuula, muistetaan se. <3 Tsemppiä ja aurinkoa arkeen! <3

   Poista
 3. Ihminen ei jaksa määräänsä enempää, joten sun asenne kuulostaa juuri oikealta. Teet mikä hyvältä tuntuu ja se on terpeeksi. Yhtä tärkeää kun on se palautuminen, että pitää itsestään huolta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se juurikin menee. Mahtavaa oli myös se, että uusi esimies korosti sitä, että ylitöitä ei ole pakko tehdä. Jokainen tietää oman jaksamisen rajat. Olin tosi iloinen <3<3

   Poista
 4. Uuden työn aloittaminen on aina antoisaa, mutta samalla erittäin rankkaa. Työtehtävien lisäksi pitäisi opetella "talon tavoille" ja löytää oma paikkansa ja roolinsa työyhteisössä. Uusia nimiä ja kasvoja tulee enemmän kuin niitä oppii muistamaan. Mutta kaiken uuden keskellä on keskityttävä tekemään sen, mitä kykenee ja mihin omat voimavarat riittävät ja vapaa-ajalla huolehtii siitä, että osaa irtautua työajatuksista. Onnea vielä kerran uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen huomasin kyllä tällä viikolla, oli kivaa ja paljon hyvää. Mahtavinta oli, että työkamuset olivat mukavia, ottivat mut hyvin vastaan ja jotkut jopa jo kertoivat henk koht asioitaan. Tuntui, että olen ainakin vähän jo hyväksytty.

   Palautuminen on tosiaan tärkeää. Että ottaa ilon irti illoista ja viikonlopuista. Tämähän on opintovapaan sijaisuus joten ei vakkaripaikka, siksi ehkä otan niitä paineita, joita ei kannattaisi vielä ottaa...sitä vaan toivoisi jatkuvuutta työhön.

   Kiitos kannustuksesta ja ihanaa elokuun aikaa Belladonna <3<3

   Poista
 5. Aivan ihana takki. Ostin saman mallisen takin KappAhlista syksyksi, mutta ei ollut villakangasta...en nyt tiedä, mitä ihmeen kangasta oli :)
  Tsemppiä työhön ja toivon kovasti, että se ei vielä liikaa sinulta aikaa ja voimia <3 Hektistä tuntuu nykyään olevan lähes joka alalla, huh huh!
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Taru ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinnekin uudesta takista <3<3 Kohta niitä tarvitaan :D

   Hektistä tosiaan tuntuu olevan joka paikassa, jotenkin sitä toivoisi lisää inhimillisyyttä ja iloa jokaisen työpaikalle.

   Muiskuja Outiliini <3

   Poista
 6. Ihana asu ja takki wow mikä löytö. Hurjasti onnea uudesta työpaikasta Taru. 💚💚💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo takki oli kyllä THE LÖYTÖ. Loving it.

   Kiitos myös onnitteluista, olen kyllä tosi happy vaikka näitä pelkoja välillä on. Muisk <3

   Poista
 7. Mullakin on uudehko työ (aloitin tammikuussa) ja paljon oli vastaavia mietteitä kun aloitin. Nyt olen huomannut, että kun työ on kiinnostavaa ja haastavaa niin siitä myös tavallaan saa energiaa, vaikka toki välillä väsyttää. Tsemppiä ja onnea uudesta työstä❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa nämä meidän ajatukset kuuluvat asiaan, ja ne vaan pitää käydä läpi. Itse olen etukäteen stressaaja joka aika usein huomaaa, että elämä kantaa ja asiat lutviutuvat.

   Ihanaa kuulla, että siellä nyt kaikki hyvin. Ja totta puhut, uuden oppimisesta saa energiaa, ei se ole pelkkää väsyä.

   Iloa ja kaikkea hyvää elokuulle <3<3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top