Uusi ihana kosmetiikkalöytö Ecooking – Food for your skin

Ihastun aika harvoin (ja hitaasti) [pätee myös miehiin], mutta sitten aina välillä joku vie sydämeni.

Sain kokeiluun Ecooking – Food for your skin tuotteita, ja se oli menoa sitten. Tanskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Ecooking – Food for your skin Ecooking-tuotteet on valmistettu ja kehitetty Tanskassa ja ne sisältävät runsaasti orgaanisia ja aktiivisia ainesosia. Brändin perustaja Tina Søgaard oli työskennellyt ihonhoitotuotteiden parissa yli 20 vuotta. Kun hän kohtasi omassa elämässään henkilökohtaisen kriisin ja menetti painoaan, myös hänen ihonsa muuttui väsyneeksi ja harmaaksi. Taustansa vuoksi Tina tiesi tarkalleen, mitä aineksia mihinkin ihonhoidon tarpeeseen tulee valita, myös oman ihonsa kohdalla. Hän alkoi sekoittaa voiteita, seerumeja ja öljyjä lasipurkkeihin – kirjaimellisesti keittiön pöydällä, mistä myös merkin nimi on lähtöisin. Ecookingin ihonhoitotuotteiden ainesosat ovat tehokkaita ja jokaisella tarkoin valitulla ainesosalla on tietty tehtävänsä. Kun katsot kaunista pakkausta, voit lukea myös tuotteissa käytetyt ainesosat. Tina uskookin, että on reilua pitää kaikki tuotteiden raaka-aineet läpinäkyvästi esillä kunkin tuotteen etiketissä. Ecooking-tuotteet on suunniteltu huolehtien meistä ja ympäristöstämme ja ne ovat niin puhtaita, että niitä voisi jopa syödä! Pakko nostaa esiin pari supertuotetta, vaikka koko sarja tuntui todella hyvältä iholla ja tuotteet kosteuttivat ihoani paremmin kuin mikään muu sarja pitkään aikaan.

Maailman ihanin yövoide: Nightcream yövoide kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti ja illalla käytettynä  iho on aivan mielettömän ravittu vielä aamulla. Ryppyjä ja juonteita tuote ei tietenkään täysin poista, mutta tämä on ehdottomasti paras yövoide, jota olen koskaan käyttänyt. Varsinkin saunan jälkeen voide imeytyy ihanasti, kosteuttavan vaikutuksen tuntee, mutta iho ei jää rasvaiseksi kuin pieneksi hetkeksi voiteen laittamisen jälkeen. Tuoksu on miellyttävä ja voide sopii kaikille ihotyypeille. Kokeilkaa, olen varma että rakastutte!

Keskeiset ainesosat:

Heksapeptidi-8 (tunnetaan myös Argireliinina) sisältää kosteutta sitovia ominaisuuksia ja rentouttaa lihaksia
*Trylagen stimuloi kollageenin tuotantoa ja torjuu kaikkia ikääntymiseen liittyviä ongelmia kaikissa vaiheissa
Luonnolliset aminohapot / peptidit ovat ihon kannalta olennaisen tärkeitä, koska ne auttavat kosteuttamaan ihoa, korjaavat sitä ja palauttavat sen kimmoisuuden
100% vegaaninen. Parabeeniton.

Ecooking Vitamin A Serum In Capsules -seerumikapselit 60 kpl ovat aivan super kosteuttavia ja järkyttävän toimivia!!  Silkkimäisen pehmeä, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä kapseli vahvistaa ihon kimmoisuutta ja vähentää silmänympäryksen sekä suun alueen juonteita. Olen laittanut tämän nyt iltaisin yövoiteen alle kuuriluonteisesti ja käytön jälkeen iho on erittäin pehmä ja kosteutettu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Keskeiset ainesosat:

Soijapapuöljy vähentää tehokkaasti ihon virheitä, kuten aknea.
Retinoli auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä, lisäämään ihon kiinteyttä, tasoittamaan ihon sävyä ja sileyttämään ihon pintaa.
100 % vegaaninen. Parabeeniton.

Tuotteita myyvät:

Sokos: https://www.sokos.fi/fi/sokos/tuotemerkki/ecooking

Stockmann: https://www.stockmann.com/brand/ecooking/12100

Norris.fi https://www.norris.fi/epages/norris.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016092001/Categories/br%C3%A4ndit/Ecooking

Summa summarum: Lämmin suositus sarjalle!

Tuotteet PR-näyteitä

5 comments

 1. seerumikapselit kuulostavat aivan ihanilta, luulenpa, että sopisivat minunkin iholleni.
  Ihanaa iltaa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää oli eka kerta, seerumikapselien osalta, vaan ei viimeinen. Ihan huippuja <3<3 Sopisi varmasti sullekin !!!

   Muiskuja Outi <3

   Poista
 2. Ecooking on ihana! Mua viehättää tuo taustalla oleva tarina keittiössä kokkailusta, sopii vissiin omaan elämäntyyliini :)
  Noita kapseleita en olekaan kokeillut ja tää sun postaus tuli hyvään saumaan, kun olisin uuden seerumin tarpeessa. Voisin harkita noita kapseleita kokeiluun.
  Kivaa viikonloppua Taru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavuutta, että joku muukin on löytänyt Ecookingin - on kyllä huikea löytö. Sitä ihmettelin, että on melko tuntematon tapaus luonnonkosmetiiikan markkinoilla, esim Whamisaa tms hehkutetaan paljon enemmän, vaikka Ecooking on mielestäni vähintään yhtä hyvä (ja hintatasoltaan sama).

   Noi kapselit ovat oikeasti ihania, suosittelen.

   Ihanaa viikkistä Hanna <3<3

   Poista
 3. Onko oikeasti kyse luonnonkosmetiikasta? Tai siis riippuu taas mitä sillä kukin ymmärtää, mutta käsittääkseni näissä on luonnon raaka-aineitakin, mutta ei ainostaan. En kai vieläkään tiedä mitä luonnonkosmetiikka on.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!