Kevään parhaat muotitrendit 2020 a la Kööpenhaminan muotiviikot

keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Kansainväliset muotiviikot käynnistyvät pian maailman muotipääkaupungeissa New Yorkissa, Lontoossa, Milanossa ja Pariisissa, mutta maistiaisia hyvistä katutyyleistä saa jo juuri käydyiltä Kööpenhaminan muotiviikoilta.

Näytösvieraat panivat tyylillisesti parastaan: lookeista voi bongata monta tulevan kauden kuumimmista trendeistä ja kokeilunarvoisista asukokonaisuuksista.

Jotta teidän tavallisten taallaajien on helpompi käsittää muodin uusimpia ja viimeisimpiä street-style virtauksia, poimin teille muotiviikkojen viisi onnistuneinta streetstylelookia ja vinkkiä, joilla saatte itsenne (edes vähän) katu-uskottavan näköiseksi.


1. Keltainen väri
Kööpenhaminan harmaudessa hempeä keltainen pistää silmään. Tikattu toppaus, keltainen sadetakki ja pörrölaukku ovat kevättrendeistä kuumimpia!

2. Liehuvat takit
Onhan se täysin Marsista (eikä venuksesta), että takkien pitää liuhua nyt jalan nilkassa saakka, mutta niin se vaan on, Olisi toivottavaa, että takin alla olisi sitten (paljon) muutakin vaatetusta, eli mistään vilauttelutakista ei ole nyt kyse.
Haluan kuitenkin muistuttaa, että jos on pakko vilautella, vilauttelussakin vähemmän on enemmän.

3. Tikkitakit
Tikkitakifani olin joskus 90 -luvun alussa ja nyt ne ovat taas bäck. KUUMINTA HOTTIA varsinkin keltaisena.

5. Ruutu on taas täällä
Korkeavyötäröiset ruutuhousut sekä kirkkaanvalkoinen poolo toimivat ihanasti pusakan kanssa, entäpä kirkasväriset ruututakit? Näyttävät yllättävän raikkailta ja hyviltä!


Olkaa hyvä, taasen kerran. Coolia kevättä!!

Mikä oli oma suosikkisi, jos yhden saa valita?

PS. Nauratti tämä (klik) artikkeli joka julkaistiin tänäään ja melkein samoin aihein. hah olen selkeästi aikaani edellä!!

5 kommenttia :

 1. Pitkä tikkitakki on ehdoton suosikkini...arvaa vaan haluisinko nyt sellaisen?
  Kiva, että myös pukeutumisessa näkyy värejä ja pitäisikin sen verran panostaa, että ostaisi nyt jotain keltaista tuonne vaatekaappiin.
  Kiitos muotikatsauksesta muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä tikkitakki oli munkin ehdoton suosikki - ja juurikin keltaisena. Tuo keltainen sadtakki näytti myös raikkaalta.

   Keltainen on kyllä niin piristävä väri<3!!
   Ihanaa torstaita Outi <3

   Poista
 2. Nyt täytyy kyllä sanoa, että näistä kolahti vain liehuva takki - eikä sekään keltaisena eikä ylipitkänä (pätkälle). Ruotsin tyyli sopii maltillisena näköjään paremmin mun auraan - ja kroppaan ;o}

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah en usko, että liuhuva takki näyttäisi kovinkaan kummoiselta munkaan päällä. Ehkä ne sopii ainoastaan pitkille ja hoikille malleille :D

   Ruotsin tyyli on munkin suosikki ja tosiaan hiukan maltillisempi kuin Tanskan.

   Iloa lomaan Maaret <3<3

   Poista
 3. Näyttää olevan pitkät takit nyt muotia! Ainoastaan tuo keltainen (sade)takki inspais, muut ei ois mun tyylisiä ollskaan. Sulle sopi kyllä vaikka kaikki, kun oot mua pidempi ja niin hoikka ♥
  Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top