Parasta juuri nyt

- esim Urheiluhallien ja Fressin ilmaiset livetunnit - mikä loistava keksintö. Ja ihan ilmaista!! Sit kun vielä osallistuisi edes yhdelle tunnille :D Toisaalta, ei tarvitse olla bikinikunnossa ensi kesänä, jos rantsuun ei pääse :P
- Modernit miehet Ylellä. Miksei kukaan ole kertonut mulle, että tämä on ehkä hauskinta mitä suomalaisessa komediagenressä on koskaan nähty!!! Olen nauranut enemmän kuin pitkään aikaan (vaikka stressiä pukkaa) ja se on tuntunut hemmetin hyvältä!!!
"Miehen pitää tehdä mitä miehen pitää tehdä. Mutkikkaassa nykymaailmassa se on kaikkea muuta kuin helppoa. Naurunalaiseksihan siinä helposti joutuu. Juuri näin käy tavallista useammin Eero Milonoffin, Iikka Forssin, Tommi Rantamäen ja Jarkko Niemen esittämille kaveruksille Jarkolle, Matille, Tuomakselle ja Petelle, jotka kamppailevat miehisyyden suorituspaineiden kanssa." (lainaus YLE)
- viikolla mietin,  että toivottavasti sitä muistaa opettaa lapsilleen (varsinkin näinä aikoina) miten elämästä tehdään (ainakin osittain) kevyt tai hauska?  Vaikka toisen ihmisen kunnioittaminen, opiskelut, empaattisuus, hyvä itsetunto, hyvät käytöstavat ovat tärkeitä taitoja lapsen oppia, niin on kyky osata iloita ja pitää hauskaa, hassutella arjessa. Ilo löytyy usein niin pienestä, jos sen osaa ottaa vastaan.
- eroon silmäpusseista ja kaksoisleuasta! Suomalainen kasvojooga tepsii jo 11 minuutissa (klik). Tätä haluan kokeilla.
Kuva Pinterest

- ihana ihana tyyli (klik)
- Jennifer Anistonin rento tyyli, beige takki ja iso huivi. (Kuva yllä)
- Sipe Rantapukin haastis uusimmassa Anna-lehdessä.  Mä jotenkin niin rakastuin ko. haastikseen. Jotenkin niin ihanan syvällisen ja aidon tuntuinen suomalainen mies. Ja voi vaan ihailla, että joku saa kokea tuollaisen rakkauden, niin kuin hän ja Minna. Itse en tiedä olenko (kokenut)?
"Meitä yhdistää eniten samanlainen elämänasenne: emme ole kumpikaan turhamaisia ja pyrimme kohtaamaan ihmiset ihmisinä. Katsomme aina titteleiden ja muiden turhien härpäkkeiden läpi. En minäkään nähnyt Minnaa maailmanmestarina ja huippu-urheilijana. Hänelle puolestaan oli ihan toissijaista, että minä olen rokkari suositussa bändissä.
Meistä kumpikaan ei keskity ulkoisiin asioihin. En ole kahdeksan vuoteen nähnyt hänen ostavan muita meikkejä kuin kerran yhden huulipunan. Se on aika maltillista.
Minna on tarmokas ja väsymättömän oloinen ihminen ja inspiroi sillä piirteellään myös ympärillään olevia. N­äen siinä yhtymäkohdan omaan luonteeseeni. Olemme molemmat tekeviä ja toimeliaita tyyppejä."
Tänään harmittaa:
- yt neuvottelujen "pitkittyminen" ja huoli tulevasta.  Otsasuoniani nyityttää. Kohta poksahtaa....


Voimia ja kevätenergiaa teille toivotellen!

8 comments

  1. Vastaukset
    1. On ihan mun yksi ehdoton tyyli-ikoni, simppeli ja elegantti AINA.

      Poista
  2. Jenniferin tyyliä olen aina ihaillut, huolitellun rentoa sanoisin.
    Upeaa on se, että mies osaa sanoittaa tunteitaan <3
    Kaunista viikonloppua sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, ei yhtään liikaa yritystä ja kaikki krumeluurit poistettu. Loving it.

      Tunteelliset miehet = <3

      Ihanaa uutta viikkoa Outi!

      Poista
  3. Niin samat fiilikset liikunnasta, ois vaikka mitä live tunteja mutta en oo muka ehtinyt vielä yhteenkään!!

    Aurinkoa viikonloppuun ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullakin on onneksi koiruudet, jotka pitävät aktiivisena, mä oon ainakin käynyt lenkillä enemmän kuin koskaan. Valoa sinne hurjasti <3

      Poista
  4. No nyt täytyy kyllä katsoa Modernia miehiä. Kiitos vinkistä!

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti, toivottavasti tykkäät <3 Valoa viikkoon!!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!