Niitä näitä kaalinpäivä no 345

perjantai 11. kesäkuuta 2021

                                                                                         ** kulmatuotteet pr näyte**

- By Railin Brow Pomade uutuustuotteet kulmille olivat löytö. Plussaa vahamaisesta, tuuheuttavasta ja pitkäkestoisesta väristä, joka ei suttaannu. Suomessa valmistettu kulmaväri sisältää myös kulmakarvoja vahvistavaa risiiniöljyä ja hoitavaa puolukkauutetta. Mulle oli Medium Brown aivan täykky värisävy! 

- uusin Trendi oli loistava, erityisesti pidin meikkaaja Hanna Angelvuon haastiksesta ja vinkkauksista inspiroivista instatileistä. Myös Angervuon päällä ollut Second Female mekko oli niin ihana <3

- katselin matkoja Tallinnaan. Pitäisikö vaan antaa mennä? Laittaa silmät kiinni ja sormet näppäimistölle, kirjautua verkkopankkiin ja antaa mennä. Huijata itsensä tekemään päätös, ja antaa kaiken muun järjestyä itsestään? Mutta kun KORONA - uskaltaako, mikään ei ole varmaa näinä aikoina.. 

- Riitta Havukaisen haastis uusimmassa Kauneus ja terveyslehdessä ja kommentti: "Elinvoimani salaisuus on se, etten koe katkeruutta tai kanna kaunaa". Viisautta!  Katkeroituminen estää ihmisiä nauttimasta elämästä, vie paljon energiaa ja on kaikki itseltä/elämän nauttimisesta pois. Jostain luin, että katkeruus on sisäänpäin kääntynyttä vihaa. Olemalla katkera ihminen tekee siis ”pahaa” itselleen. 
Anteeksi antaminen on tärkeää, sekä itselle että toisille. Nin, että kyllä sitä hiukan pitää hoputtaa mielestäni, sitä anteeksi antamista. Elämä ei ole ikuista, elämässä ei ole tuhlattavia päiviä kovinkaan monta. Annetaan tänään anteeksi joko itselle tai toiselle ihmiselle.

- on ollut kaikenlaista, ja olen ollut vähän down ja surullinen (tai jos suoraan puhutaan tällä viikolla huolien väsyttämä ihmisraunio). On autoremppaa, tietokone prakaa, ja siihen päälle vielä muuta. Josko viikonloppu toisi valoa mieliin?

Kevyttä kesämieltä kaikille!
Väri Medium Brown

Väri Blonde


Second Female Mekko alessa klik

2 kommenttia :

  1. Voimahalauksia sinulle ystäväiseni ja kauneutta ja huolettomuutta viikonloppuusi <3

    VastaaPoista
  2. Voimia <3 Toivon sinulle paljon iloa oloon ja eloon. Minä käytin viikko sitten perjantaina auton määräaikaishuollossa ja se maksoi 520€. Ei naurattanut silloin, eikä naurata vieläkään.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top