Vielä on kesää jäljellä ja silti katsaus syysmuotiin

Alennusmyyntien loppuessa, säiden pian (ehkä) viilentyessä ja kaikenlaisen elämisestä nautiskelun siirtyessä sisätiloihin, on tullut aika ihmetellä syksyn muotia 2021. Silmiini on osunut jo monia ihania vaatekappaleita, joten pakkohan niistä oli heti raportoida teille kaikille muodin ystäville/orjille.

Olen muuten tullut siihen tulokseen, että mitä enemmän sen parempi ja jos mahdollista, niin vähän vielä enempi! Suuri on kaunista, ihan yhtä kaunista kuin pieni ja yksinkertainen! Tämä kryptinen viesti on meille, joille on tullut muutama kesäkilo :)

Arketin raitakollari on raikas vaihtoehto esim farkkujen kanssa valkoisia tennareita unohtamatta.


klik

Entäpä tämä Arketin mekko? Ihan täykky, ja syksyllä menisi loistavasti esim mustan poolopuseron ja värikkäiden sukkisten kera.



Marimekolta löytyi myös hurmaava Yhdessä Musta Tamma mekko  mekko, hinta tosin kirpaisee 370 EUR (!). Erityisen ihana on tuo heppakuosi. Musta tamma heijastelee muistikuvia Maija Isolan lapsuudesta, jolloin hän usein kuvitteli juoksevansa vapaana metsässä seuranaan iso lauma hevosia.





Takkifanina rakastuin täysillä tähän Arketin simppeliin tikkitakkiin. Ihana!
Klik



En vissiin koskaan pääse eroon pantterikuosista, ja toisaalta miksi pitäisi? Leopard is new black. Hm:n paitamekko miellyttää vanohja silmiäni. Lyocell 50%, Viskoosi 50%
 


klik

Uniqlon merinovillaneuleet ovat jo klassikko, ja hinta-laatusuhteeltaan toppen.
klik



Ihanaa elokuuta meille kaikille, toivottavasti ja tietenkin vinkeistä oli taas hyötyä. Muiskuja ja muistetaan, että SYKSYhän alkaa vasta syyskuussa. :)

Ilon kautta,
Muotikoordinaattori

Ps kuvateksteissä linkit nettikauppoihin

7 comments

  1. Siis toi Marimekon mekko on ihana, mutta meinasin pyörtyä tuosta hinnasta. Kohta saa taas kaivaa esille neuleet ja saappaat...pitää varmaan ostaa hamekin vielä syksyä varten. Onneksi nyt tuo mekkotilanne on kunnossa (lue, että lisää varmasti vielä tulossa).
    Ihanaa loppuviikkoa muotikordinaattorille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäkin meinasin pyötyä, xxx MEKOSTA, vaikka olisi kuinka Marimekkoa!!

      Mahtavaa kuulla, että mekkotilanne kunnossa, mulla sama juttu :D

      Iloa Outiliini <3

      Poista
  2. Kiva katsella muotikoordinaattorin poimintoja. Ne ovat hyvinkin erinäköisiä verrattuna siihen, mitä minä poimisin. Minulla kestää silmä tottua uutuuksiin ja esimerkiksi noita mekkoja silmäni karsastaa pahasti. Tässä kohtaa iskee se huono puoli, että minun ei tule juuri koskaan sovitettua sellaista vaatetta, joka ei henkarissa tai kuvassa houkuttele. Mun pitäisi varmaan joku kerta sovitella muotikoordinaattorin poimintoja, niin en ostaisi aina tosi samanlaisia vaatteita :)

    Kivaa perjantaita ja viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah onneksi on paljon makuja ja tyylejä, siinähän se rikkaus piileekin. Ja tärkeintä on pitää päällään sellaisia vaaatteita, joissa olo on itsevarma ja mukava. Varsinkin tässä iässä, sitä usein menee mukavuus edellä.

      Itse inspiroidun ainakin välillä muiden tyyleistä, jotka ovat erilaisia kuin omani.

      Ihanaa uutta viikkoa <3

      Poista
  3. Ihania muotipoimintoja! Maanantaina on paluu arkeen. Uusi lukuvuosi, uudet vaatteet ja uudet aatteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä arkeen paluuseen, Tarja. Eka päivä on vaikein, ja ainakin mulla sitten alkaa helpottaa.

      Poista
  4. Uudet saappaat ovat syksyn ostoslistalla, takkiosasto onneksi kunnossa. Kesällä käytän sentään vähän värejäkin, mutta talvi menee mekolailla mustissa. Koko viime talven menin töissä käytännössä viidellä mustalla mekolla. Ehkä pari uutta mustaa mekkoa täksi talveksi? Ammattiompelijaystävän kanssa tehtiin vähän vaihtokauppoja, hän on minulle yhden mekon ompelun "velkaa", laadukas kangaskin on omalta työnantajalta katsottuna. Malliksi sellainen joka käy joka paikkaan töistä juhliin.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!