Parasta juuri nyt

 - suomalaiset omenat, ou mai gaad, ne ovat nyt niin hyviä. Ehdoton lempparini on syödä paloiteltuja omenoita turkkilaisen jugurtin kanssa, jonka päällä on kanelia ja hunajaa. Nam. ps. voi kun olisi omenapuu!

- tämä asukokonaisuus made by me:

Takki Arket (klik)

Saappaat Arket (klik)

Housut  HM (klik)

College Arket



-  ihanan Henriikka Rönkkösen vinkki kylmien suihkujen otosta. Mäkin haluan kokeilla niitä viikonloppuna. Tsekkaa ig-postaus täältä 

"Aloitin kylmät suihkut vähän viileällä vedellä ja jo neljän päivän jälkeen kokeilin laittaa täysin kylmälle. Kävin myös aina ensin lämpimässä suihkussa. Alle kahdessa viikossa keho tottui ja pystyin aika nopeasti pidentämään siitä 5 sekunnin shokkihoidosta 30 sekuntiin ja siitä minuuttiin. Ja lopulta jätin alun lämpimän suihkun pois kokonaan.

Nykyään oon 5 minuuttia ihan helposti."

Henriikalla on muitakin ihania ig postauksia, esim tämä 

" Elämä on sun puolella, se haluaa sulle hyvää, se rakastaa sua just sellaisena kuin sä oot ja just siinä paikassa, missä sä oot nyt.

Mä tiedän, miten vaikeaa on luottaa elämään ja siihen, että on kaiken rakkauden ja hyvän arvoinen. Ja että kaikki kääntyy paremmaksi. Se on tosi pelottavaa, koska mitä jos se ei olekaan totta, mä oon miettinyt joskus. Mutta se on totta. Me ollaan rakastettuja ja täysin turvassa. Meidän on vaan vaikea nähdä sitä, kun meitä pelottaa. Silloin me voidaan silitellä meidän upeaa suojelevaa ihoa ja lohduttaa meidän mieltä sanomalla kannustavia ja kivoja juttuja itelle:

”Mä rakastan sua ihan hirveän paljon. Sä olet timanttinen tyyppi, ei oo ketään sunlaista tässä maailmassa. Oot ihana.

Mä oon tässä sun tukena enkä mä koskaan jätä sua, vaikka sulla olisi millainen päivä. Antaa tunteiden tulla ja sitten antaa niiden mennä.

Se, mistä me haaveillaan, ei voi tulla ilman, että nämäkin tunteet tulee pinnalle. Ne on niin kuin aaltoja, jotka vie meitä aina uuteen satamaan. Jos me ollaan keskellä merta ja me halutaan kiireesti rannalle, me saatetaan tarvita aivan hillittömiä aaltoja ja silloin meitä saattaa pelottaa. Mutta ei hätää. Suunta on oikea.

Ne tunteet käy kertomassa meille tärkeitä juttuja ja joskus ne on salaisuuksia, joista me ei kehdata kertoa muille. Eikä meidän tarvitsekaan, jos me ei haluta. Mutta joskus, kun meillä on turvallinen olo, niistä pelottavista salaisuusajatuksista kertominen auttaa ihmeellisesti. Ja me voidaan huomata, että mitään kamalaa ei tapahtunutkaan.

Muutos usein pelottaa, mutta me tarvitaan sitä niihin ihaniin juttuihin, joita me syvällä sisimmässämme toivotaan meidän elämään.

Mä rakastan sua, mä oon tässä. Kaikki on hyvin. Elämä muuttuu koko ajan paremmaksi.”

- Yle Areenan Tukahduttava rakkaus (klik). Jaa miksikö?
Tarjolla kutkuttavaa jännitystä suoraan Irlannin nummilta! 🇮🇪 👋

Sisältää muun muassa:
🍀 kuusi osaa
🍀 runsaasti yllättäviä käänteitä
🍀 rutkasti omalaatuisia henkilöhahmoja
🍀 upeita maisemia
🍀 loistavaa näyttelemistä

- ABBA is back!


Valoa viikkikseen, elämä on meidän puolella!

5 comments

  1. Kotimaiset omput ovat parasta just nyt <3 Oken tällä viikolla tehnyt omenapaistosta, omppukääretorttua ja ja omppupiirakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EHDOTTOMASTI kyllä! Mä niin haaveilen omenapuusta, jotta voisi tehdä myös omenasosetta, jota voisi syödä kaurapuuron ja pannarin kanssa. Iloa viikkoon!

      Poista
  2. Nyt omput onkin parhaimmillaan. Kaneliomppuset on mun suosikkeja, ne on tarpeeksi makeita ja pehmoisia samaan aikaan.
    Kaunista viikonloppua Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SAma lemppari meillä <3 Kaneliomenat best. Iloa uuteen viikkoon Outi <3

      Poista
  3. Minä ostin juuri ekan pussin omenoita. Viikonloppuna pääsen katsastamaan mökin rupuset omenat, on niistä aina piirakan saanut, mutta jostain syystä eivät maistu sellaisenaan.

    Kiitos sarjavinkistä! En olekaan tuota nähnyt.

    Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!