Parasta juuri nyt

perjantai 26. marraskuuta 2021

                                                               Oriflame tuotteet pr näyte

- voiko meikkivoiteeseen rakastua? Kyllä voi! Olen maailman nirsoin, mitä tulee meikkivoiteisiin. Aika moni kosmetiikkatuote on vaihdettavissa, mutta meikkivoiteen pitää olla luonnollinen, kosteuttava ja puolipeittävä. Laadukkaaseen meikkivoiteeseen panostan rahallisesti, vaikka esim ripsarit ja huulipunat ostan marketista. 

Sain testiin Giordani Gold Pure Ûforia (klik) uutuuden ja se oli menoa ensi kokeilulla!  Kevyt meikkivoide heleyttää ihoa, antaa hehkua, ja vaikka koostumus on ohut, sen ihonväriä tasoittavat pigmentit häivyttävät pigmenttiläiskiä näkyvistä ilman paksua meikkivoide kerrosta. Plussaa myös suojakertoimesta 35+.  

Tälle voiteelle annan varauksetta vuoden meikkivoidetittelin! Itselläni käytössä sävy Beige, joka sopii hyvin myös hiukan päivettyneelle iholle. 

Oriflamen uusi ripsari Giordani Gold Angel Caress oli myös erittäin positiivinen käyttää. Ssisältää höyhenpehmeitä kuituja ja siipimäisen muodon, joka nostaa ja erottelee ripset. Hoitava koostumus vahvistaa ja ravitsee ripsiä heti ja ajan myötä. 


- HURRAA Helsingin Sanomien tutkivat, taitavat ja sinnikkäät toimittajat eli case Perttu Nousiainen! 

- Oodi valkoiselle teepparille! 13 kuvatodistetta siitä, että valkoinen t-paita on paras vaate ikinä (klik)- ihana sisustusinspis (klik)


- kerrankin kävi tuuri ja sain kirjastosta pikalainaan Anja Snellmanin Kaikki minun isäni. Rohkea ja iätön Snellman viettää 40-vuotistaiteilijajuhlaa ja uusin kirja on taas henkeäsalpaava suoruudessaan.

- uusin Kodin kuvalehti ja ihanan ja aidon Henriikka Rönkkösen haastis. Ehdottomasti lukemisen arvoinen artikkeli, mutta muutama lause kolahti ihan täysillä:

 * Jokainen lause on voima lause. Jos ajattelee, että on huono eikä osaa, voimalause on olen huono enkä osaa. Jos ajattelee, että on sitkeä ja onnistuu, sitä onnistuu. Sanoilla on merkitystä. 

ja
!!


Henriikan yo. affirmaatiot perustuvat Louise L. Hayes:n kirjoihin, joista olen kirjoittanut jo monen vuoden ajan, viimeisin (klik)

Turvallista, vakaata ja nauravaista (huumori best!) rakkautta kohti - se olkoon loppu tai ensi vuoden tavoite. Ei sitä koskaan tiedä, miten hyvin universumi kuulee toiveeni :)?

Valoisaa viikkistä murut!

1 kommentti :

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top