Parasta juuri nyt * joulu edition *

- maailman ihanin joulumekko alesta (klik)



- onko joululahjat hankkimatta, ei hätää anna aineeton lahja! Kodin Kuvalehden viime hetken  parhaat lahjaideat, joissa on ajatusta:







- Lidlin Delux lohiviettelykset, hintaa n 3 e ja maku erinomainen

  

- Emily in Paris jatkuu tänään 2. tuotantokaudella!  Haluatko todellisuus pakoa kuorrutettuna romantiikalla, muodilla ja komiikalla? Lily Collinsin tähdittämältä draamakomedialta ei kannata odottaa mitään syvällistä katsausta ihmiselon suuriin kysymyksiin. Se on mitä on: kliseinen, ennalta arvattava, epärealistinen ja kepeääkin kepeämpi hömppäsarja ja silti ihana, raikas ja viihdyttävä. Ja puvustus on ihana!

- joulun hauska seurapeli by uusin Me Naiset.  Itse vastaisin liköörikonvehdit kaikissa muodoissaan  - sorry Pinkki :D Dacapo ja Pandan ananas ovat ihan OK. 



- itse itselleni ostamani joululahja Tori.fi:stä käytetty  Marc Jacobs käsilaukku - niin happy! Laatu on erinomainen ja hintaa 70 e. 



Joulun ihmeitä, lämpöistä joulumieltä, stressittömyyttä jouluviikkoon! Muistetaan, että aika vähän tarvitaan onnistuneeseen jouluun, less is more. Peräänkuulutan myös rentoutta ja villasukkajouluja, jolloin ruokailun/lahjojen jakamisen jälkeen jokainen voi siirtyä sohvalle villasukissa - niin mun juttu!

Yritän muistaa, että joulu on mielentila. Ei uuvuteta itseämme turhalla hössötyksellä vaan keskitytään tärkeimpiin asioihin, mitä ne sitten itse kullekin ovat. Minulle tärkeintä on perhe, hyvä ruoka (vähempi riittää), kirjat ja yhdessäolo.

Joulun idea ei ole täydellinen joulu, muistetaanhan se! 

Joulunydin kantaa- kyllä se kantaa!

4 comments

  1. Konvehti kyssäriin vastaukseni olisi Da Capo, en ole koskaan tykännyt alkoholin mausta suklaissa.
    Villasukkajoulu kuulostaa hyvältä <3
    Ihanan jouluista keskiviikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah joo Da Capo ei ole munkaan lemppari, mutta menee alas :)

      Ihanaa joulun aikaa Outi <3

      Poista
  2. Huomenna apukeudutaan vähän paremmin, sen jälkeen onkin vuorossa villasukkajoulu anoppilassa.

    Viime vuonna syötiin noita Lidlin lohiviettelyksiä joulun alla. Jommasta kummasta pidin, toisesta en, mutten muista kumpi oli kumpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu meillä, huomenna parempaa Seppälää ja sitten pyjamassa ja villasukissa.

      Itse tykkäsin lämminsavulohi versiosta, nam.

      Jouluiloa hurjasti <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!