Parasta juuri nyt

 - ensi viikolle sovittu teatterikeikka ystiksen kanssa. Olin hyvin epäsosiaalinen koko tammikuun, jospa nyt helmikuussa aktivoidun ja kömmin ylös itserakennetusta poterostani.

- Tori.fi löydöt, tein niitä jo kaksin kappalein tällä viikolla. Ensinnäkin löysin 4 tuliterää 40 x 60 cm mittaista sisustustyynyä olohuoneen sänkyyn - jotta se muistuttaisi päiväsaikaan enemmän sohvaa, toisesta löydöstä lisää ensi viikolla. 

- keittiön lattiaremontti etenee, ETA maaliskuun alku. Ja uuden kodin haaveilemista olen jatkanut joka ikinen päivä. 

- löysin kateissa olleen pastellitakin

- olen yrittänyt keventää helmikuussa eli vähentää hiilareitten käyttöä. Eilen nappasin Picnicistä Lohi-avokadosalaatin ja se oli niin täykky. Salaatti sisälsi lämminsavulohta, avokadoa, pikkelöityä fenkolia, miniluumutomaatteja, rucolaa, punakaalisuikaletta, pikkelöityä punasipulia ja herneitä.

Pitäisi vielä keksiä salaattikastikkeen resepti, ainakin siinä oli sitruunaa ja oliiviöljyä.  


- tää ihana hömppä romcom leffa, joka on pakko nähdä ja joka tulee ensi-iltaan 18.2. Marry Me on varmasti taattua HÖPS- aivot narikkaan kategoriaa, mutta varmasti myös kepeän viihdyttävä.

 



Ihanaista viikonloppua kaikille!

Ps. Maailman paras ja 40+ kasvoille hellin V10 Plus kuorintageeli on nyt tarjouksessa 2 yhden hinnallla Sokkarilla 14.2. saakka (klik). Ei ole tämän voittanutta! Hinta 20 e /kpl. 



Finskin supertarjoukset, jotka tulivat myyntiin tänään:



3 comments

  1. Epäsosiaalinen tammikuu on ok :D Nuo Finskin supertarjoukset ovat kutkuttavan kiinnostavia. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tämä siiri siirappi on ihan liekeissä tuosta leffasta, pakko nähdä :)
    Ihanaa viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
  3. Epäsosiaalinen tammikuu oli täälläkin, jospa se tästä :) Oispa ihana lähteä minilomalle lentäen, onneks saa sentään haaveilla :D Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!