Parasta juuri nyt

-  löysin taas kateissa olleen gua sha -rulleroisen (joo oli piilossa pakastimessa :D). Käytän sitä muutaman kerran viikossa iltaisin, kun katselen telkkaria. Hieronta menee helposti siinä sivussa ja kasvot tykkää. Huhut kertovat, että tämä ei niin mystinen hierontakivi kadottaa kaksoisleuan ja nostaa mikroverenkierron vireytymisen ansiosta ihon kunnonkin aivan uudelle tasolle. Suosittelen! Omani ostin Cocopandalta hinta n 8 e (klik). 

Ohjeet käyttöön esim Virve Fredmanin blogista klik

Kuva Me Naiset-lehti



Kuva 


- Jenni Kokanderin haastis uusimmassa Me Naiset lehdessä. Mikä ihana, VÄRIKÄS, inhimillinen, peppi pitkätossumainen ja raikkaalla tavalla epäsovinnainen nainen! Ehdottomasti mun girl crush!

Tunnistan myös Jennin mainitseman tilan ja oman huoneen tarpeen kun ikää 40+. Mullakin on haaveena oma pienen pieni Peppi Pitkätossun asunto. Sitä kohti!

- lempparini brittiläisen  Hiljainen todistaja jännityssarjan 24. kausi  YLE Areenassa - (klik). 

- nostalgiset juustosarvet ovat tehneet paluun!  Ihanan blogikamun Beach House Kitchenin  helpot ja nopeat juustosarvet ja niiden resepti löytyvät täältä (klik) Parhautta, että kaikki ainekset löytyivät jo kaapista!






Valoisaa viikkistä <3

9 comments

  1. Juoksin (oikeasti juoksin) katsomaan omasta jääkaapin hyllystä rullaa ja siellähän se oli :) Pitää siis rullailla tämä viikonloppu alkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EHdottomasti kannattaa rullailla <3 Iloa uuteen viikkoon Outi <3

      Poista
  2. Nostalgiset juustosarvet ovat ihan parasta <3 Meillä niitä tehdään aina silloin tällöin. Jos ehdin, niin laitan juustosarvia pakkaseenkin. Aina en ehdi, ennen kuin ne häviävät herkkusuihin. Näppäriä ja maistuvia välipaloja sekä aamu- ja iltapalojen kanssa. Hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan kanssa lapsuudesta juustosarvet, toinen lemppari olivat teeleivät (joihin voi kanssa upottaa kilon juustoa). Iloa uuteen viikkoon <3

      Poista
  3. Mä sieluni silmin näen sun ihanan, värikkään oman kodin tai vähintään oman huoneen! sä jopa osaisit käyttää sitä. Toisin kuin minä.
    Mulla oli tollanen rulla, mutta annoin äidille. Pitääkö mun nyt katua? SIksikö näytän tältä kun en rullaile?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mars heti hakemaan rulla takaisin äipältä! Toi oikeasti kiinteyttää kasvojen ihoa ja poistaa silmäpusseja :D
      No sä näytät upealta ja rullailun jälkeen vieläkin upeammalta <3

      Poista
  4. Mökkipaikkakunnalla on ihan pienleipomo ja siellä on aina suolaisia sarvia myynnissä. Parhaissa on sisällä porotuorejuustoa. Ostan tosi usein sellaisen ja aina mietin, että pitäisi tehdä niitä joskus kotona koko pellillinen :)

    VastaaPoista
  5. OI kuullostaa ihanalta ja pienleipomot ennen kaikkea!

    Ainoa vika noiden tekemisessä olisi se, että koko pelti katoais hyvin pian oman napaan :D

    VastaaPoista
  6. Taas mä jään pähkimään tuon rullan ostoa :D Joku siitä aina tasaisin väliajoin muistuttaa ja yhtä usein mä unohdan sen. Kuten tiedät, nää kauneusjutut ei jotenkin oo eikä pysy mun päässä :-D Mutta vois yrittää!! Tai sit on jo liian myöhäistä...
    Värit -ja oman näköisen tekeminen- ilahduttaa suuresti. Sitten kun vaan rohkenee ja antaa mennä välittämättä "yleisestä mielipiteestä" , se palkitsee! Mutta siihenkin pitää vaan olla valmis. Kohta säkin jo oot, jollet ihan heti..? Puss!!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!