Heaven on earth


Ihanaa olla mökillä. Vitsi, että nautin...vaikka on ihan hemmetin kylmä (mutta lämmin tunnelma)!! Hanki on 40 cm paksuista ja upottaa jokaisella askelleella, avannon teko epäonnistui (koska jääkaira vanha ja ruosteinen) ja vesi saunaan piti sulattaa lumesta. 

Ei haittaa vaikka heräsin tänään jo klo kuuden jälkeen kun sekopäiset (kevään sekoittamat?) kärpäset aloittivat shown pienessä ullakkokammarissamme. Vissiin klo 6 on niiden heräämisaika.

Onneksi päivällä aurinko lämmittää, keittiössä asustelee hiirulainen, tikka ja muut nimeltä tuntemattomat lintuset ovat pitämässä seuraa, koiruudet ekstaasissa ja kirmaavat pitkin rantoja. 
Ja mikä parasta KULLERVO & CO eivät ole täällä.

Olen myös fiilistellyt takkaa, nukkunut kuin tukki (happimyrkytys?),  syönyt niinkin gourmet herkkua kuin Kokkikartanon tomaatti-vuohenjuustokeittoa, saunonut naamioneen ja kuorintoineen. Parhautta!

Mietin myös, että koska olen näinkin erähenkinen, ehdottomasti mun kannattaisi osallistua Selviytyjiin, siihen Lappi versioon :D 

Terkkuja täältä hankien keskeltä ja pirtsakkaa keskiviikkoa, murut!





7 comments

  1. Kuulostaa niiiiiin ihanalta <3 Oi onnea, että sulla on tuollainen paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä nautitaan ja ollaan kiitollisia, että on oma PAIKKA. Huomenna kutsuu taas citylife, eikä mitään hinkua sinne. Valoa ja iloa muru!

      Poista
  2. Ihanaa kun olet päässyt mökille.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Taru ❤️

    VastaaPoista
  3. Ihanaa mökkielämää <3 Mökkikotoista hommaa ja tuttua tuo lumesta vedensulattaminen. Mökillä nukuttaa aina niin hirmuisen hyvin <3

    VastaaPoista
  4. Ihan eräjorma-meininkiä :) Saman tien selviytyjiin.

    Minä aloin toissatalvena harrastamaan talvimökkeilyä, tosin mulla on etuna se, että mökin saa ilmalämpöpumpulla lämpimäksi etukäteen ja vesi tulee ja menee myös talvisin. Tosi kivaa on ollut talvimökkeilykin.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!