Parasta juuri nyt

 - ehdottomasti uusi lattia keittiössä. Lopputulos on vallan täydellinen (vain hienon hieno sävyero keittiön ja olohuoneen välillä). Kuvaavaa oli kuopuksen kommentti: "tää näyttää ihan uudelta kodilta" <3 Tuuman ja toimen tyttönä (aina silloin tällöin) sovin jo tapaamisen kiinteistövälittäjän kanssa!

- kevättä on ehdottomasti ilmassa! Ihan parhaita kevään merkkejä ovat aurinkolasien käyttö, kevyempi takki ja lakaistut kadut. 

Kuva Pinterest

- ensi viikon mini-irtiotto Tallinnaan loistavassa seurassa, en edes muista milloin olen viimeksi käynyt ulkomailla. 

- Earth hour tänään 26.3. klo 2030- 2130- kaikki mukaan! Earth Hour on maailmanlaajuinen ympäristötapahtuma ja kansanliike, jossa näytämme valomerkin luonnon ja ilmaston puolesta. 

- tämä R-collectionin kimonotakki alessa puoleen hintaan (klik). Malli on ajaton ja R-Collectionin tuntien laatu mainio. 







Valoisaa lauantaita, vaikka tuuli puskee joka suunnasta ja taivaalta kieppuu eksyneitä lumikikareita <3 Samaan syssyyn laitetaan soimaan aivan loistava biisi avec Kaija K & Pyhimys. 

5 comments

  1. Hyvännäköinen lattia ja aivan ihana tuo takki. Olisi kiva löytää itselleni vähän pidempi tikkitakki, siitä olisi hyötyä sekä töissä, että vapaalla.
    Kaunista viikonloppua sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tikkitakki on kyllä varma kevään merkki, mulla on käytössä viime vuoden musta Ellostakki, joka on ihan täykky. Iloa maaliskuun vikaan viikkoon <3

      Poista
  2. Lattia näyttää hyvältä.

    Jee, Tallinna kuulostaa loistohommalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru, kiitollisena siitä, että tämä reissu kävi toteen. <3

      Poista
  3. Todella ihan uuden kodin näköinen! Nauti!
    Kiva että pääset Tallinnaan. Tekee varmaan hyvää hieman reissata.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!