Parasta juuri nyt

Sen voin kertoa, että parasta juuri nyt EI OLE se, että niistelen ja palelen nyt kotona. Suuresti harmittaa (jopa v taa), etten ole nyt parhaassa A-luokan seurassa Tallinnassa. Mutta jos jotain olen oppinut elämästä, välillä pitää vain hyväksyä asiat, nyt on näin.    

- keskiviikon työhaastis, joka meni hyvin. Vaikka kokemusta alkaa olla näihin tilanteisiin, aina on pieni jännitys, joka vie hurjasti energiaa.  

- uusimmassa Kodin Kuvalehdessä esitelty Anna-Maija Jämsenin  koti, siis OMG miten ihana, täynnä värikkäitä kirppislöytöjä! Tällainen koti mulle seuraavaksi - ja viuh lähetin universumille siitä toiveen.

Vinkki: ota seurantaan igssa @ihmemaija





- YLE Areenan Transport, joka on draamasarja rajat ylittävästä rikollisuudesta ja tavallisista ihmisistä kovan paineen alla. Pääosissa on joukko suomalaisia luottonäyttelijöitä esim. loistava Pirkko Hämäläinen, Arttu Kapulainen, Kaija Pakarinen, Antti Virmavirta ja Ville Virtanen.

- äidille äiti-farkut! Kokeilin näitä Leviksen Mommy farkkuja (klik)  taannoin ja ne istuivat kuin hansikas. Nyt kun hinta oli kohtuullinen (46e), tilasin ne mid season alesta. 


Valoisaa viikkistä! 
Toivotan myös voimia kaikille hoitajille!  Toivon, että lakko saa aikaan sen, että he saavat enemmän palkkaa eli TÄYSI TUKI heille! HUOM, tämä on myös tasa-arvokysymys, koska hoitoala on naistavaltainen ala. Toisista ihmisistä huolehtimista ei voida jättää sen varaan, että loppuunpalaneet naiset ovat hiljaa, alistuvat ja vaihtavat alaa. <3

”Naiskysymys ei ole ainoastaan naiskysymys vaan ihmiskunnan kysymys.”  Minna Canth


7 comments

  1. 19.4 alkaa meillä viikon kestoinen lakko, jos sopimukseen ei vieläkään päästä. On tämä nyt kumma, että näitä hoitoaloja ei opita arvostamaan. Kiitos sinulle siis ihanasta tuesta kaikille hoitsuille ja opeille myös.
    Pikaista paranemista Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän peukkuja ja enemmänkin teille kaikille. Hoitoalan arvostus kunniaan ja se, että TE super tärkeää työtä tekevät saisitte kunnon palkan. Tsemppiä ja toivotaan parasta. Valoa viikkoon Outi.

      Poista
  2. Makeet farkut, kiitti vinkistä. Viisin itsekin kokeilla istuuko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ongelma on, että tällä hetkellä vatsamakkarat estävät hyvin istuvien farkkujen löytämisen. Nämä mommy jeansit olivat super. Iloa viikkoon Maikku <3

      Poista
  3. Korona, noro ja muut kiertotaudit jylläävät niin, että monella suunnitelmat muuttuvat lyhyelläkin varoituksella. Harmillista, että jäi A-luokan Tallinnan matka väliin. Toivottavasti tulee uusi mahdollisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan, harmittiko, melkein itkua väänsin, mutta joo pöpöjä on nyt hurjasti liikkeellä. #nytonnäin

      Poista
  4. Niin niin harmi ettet päässyt reissuun. Olen kamalan pahoillani.
    Toi Ihmemaijan koti on huikea. Näen että ansaitsisit asua tuollaisessa väripaljoudessa itsekin. Ja minäkin kyllä. Miten jotkut osaakin tehdä kodin noin kivaksi?

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!