Parasta juuri nyt

 - uusin Trendi-lehti oli niin inspiroiva. Mariela Sarkiman haastis oli ihanan rehellinen. Ihastelin myös Noora Vappulan hempeää, peppipitkätossumaista ja pinkkiä tyyliä, mikä siinä onkin, että keväällä sitä suorastaan janoaa pukeutua pastelleihin ? 





- asunnon kaseeraus. Tommy Hellsten sen jo tiesi, saat sen mistä luovut. Ajatus tuntuu erityisen tärkeältä nyt kun elämässä on (toivottavasti) alkamassa uusi vaihe. Fidalle on kaseerattu vaatteita ja turhia tavaroita, lähipiiriä unohtamatta. 

Uuden kodin etsiminen tuntuu hyvältä, vaikka hiukan pelottavalta. Kuitenkin ajattelen, että pahinta olisi jäädä tunkkaiseen ei-omalta tuntuvaan olotilaan ja paikkaan. 

Ajatus siitä, että kun valitsen itselleni oikeita asioita, eteeni tulee koko ajan lisää itselleni oikeita asioita resonoi tällä hetkellä hurjasti. Aina kun teen asioita, joista tulee hyvä olo – the better it gets, the better it gets. 

Mahtavaa on myös ajatella MILLE teen tilaa? No ihan jollekin uudelle, pois kaikesta raskaasta ja tunkkaisesta!! 

- uusi tukka. Hiukseni olivat niin huonossa kunnossa epäonnistuneen kotivärjäyksen myötä, että lyhyt hiusmalli tuntui erinomaiselta vaihtoehdolta. Niin se vaan on, että lyhyempi malli nostattaa yllättävän paljon 40+ ilmettä.  Olo tuntuu ainakin hetkellisesti riemukkaalta, hohdokkaalta, nyt tunnen olevani omanlaiseni (ja blondi) persoona. 

- olen ihan heikkona halpoihin kauneustuotteisiin. Bongasin ylistetyn monitoimivoiteen 10 e  täältä ja piti tietty käydä apteekissa etsimässä sitä tänään. No yllättäen se oli loppu, mutta ensi viikolla tulee täydennystä.  


- Yle Areenan Hotelli Portofino, parhaimpia Italian maisemia, ihmissuhdekoukeroita. 4/5 tähdykkää.

- Mariela Sarkiman blogipostaus Kookkaampi kuin koskaan (klik). Osa postauksesta olisi voinut tulla omasta kynästäni:

En tällä hetkellä tunnista itseäni omassa kehossani. Olen kookkaampi kuin koskaan, eikä kehoni toimi niinkuin tiedän sen pystyvän toimia. Vaikka suhtaudunkin itseeni lempeydellä ja rakkaudella, en voi sanoa olevani täysin bien dans ma peau.

Kaipaan ketterää kehoani, joka jaksaa ja pystyy. Kaipaan liikkumisen tuomaa iloa ja kepeyttä. Kaipaan myös inspiraatiota, kauniisti laskeutuvia vaatteita. 

Niin toivon, että kuntoilukärpänen iskee muhun ja pian, enkä tarkoita tällä koiralenkkejä. Jos jotain positiivista, kesä on tulossa, ja silloin uin aina kun voin. Uimahallit  eivät tunnu omalta jutulta, järvi tai meri sen olla pitää. 

Marielasta oli myös juttu uusimmassa Trendi-lehdessä.

 


Valoa viikkikseeen tämän kappaleen voimin, koska mottoni on tällä hetkellä Come what may. 


3 comments

  1. Todella hyvältä näyttää sulla tuo lyhyempi hiusmalli.
    Kaunista viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
  2. Käynti kampaajalla piristää aina! Välillä ihmettelen, että miksi ihmeessä päästän hiukseni hapsottumaan ja kasvamaan ylipitkiksi kun käynti kampaajalla antaisi piristystä pitkäksi aikaa.

    Pinkki on edelleen pop! Reissullani tutustuin ystäväni ystävään, joka oli työpaikassaan lanseerannut aivan vaan yleiseksi piristykseksi Pink Wednesdayn, jolloin jokaisella pitää olla jotakin pinkkiä päällään. Konseptista oli tullut menestys. Olen vähän ajatellut, että minulla voisi olla koko kevään pinkki keskiviikko.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tuosta ajatuksesta, että kun valitsee hyviä juttuja, niitä tulee lisää. Tai jotain sellaista. Mun pitäisi nyt keskittyä nimenomaan kivoihin OMIIN juttuihin. Olen hieman tylsä ja mälsä ja tarvitsen uutta.
    Samoihin juttuihin ollaan Trendissä ihastuttu. MAriela on ihana ja Vappulan tyyli on niin ihana ja iloinen. Siitä voisi ottaa oppia.
    Jännä ajatella sun uutta kotia ja muuttoa!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!