Tallinnan ja Tukholman tuliaiset

tiistai 10. toukokuuta 2022

                             ** Tallinnan reissu pr matka ** 

Tarkan markan tyttönä vältin ylilyönnit ostoksien kohdalla, mutta tietenkin kassiin tarttui muutama pakollinen Tallinnan tuominen.
- legendaariset Maiuspala- kohvehdit. Ikisuosikkini Kalevilta!
- Kalevin mustikkavalkosuklaa. Toinen ikisuosikki. Näitä jättilevyjä tuli roudattua kotiin 3 kpl. Pojatkin tykkäävät tästä ihan kauheasti!
- kaneli-suklaapitko, koska Kristallinhohtoa Kristakin (klik) osti 
- hiiri-juusto, joka on vähän samantyyppinen kuin Valion Turunmaa
- lavas leipä (gruusialainen leipä). 
- musta-leipä. Tässä leivässä on makua ja asennetta, toimii esim voimariinin ja mustan emmentalin kera (tai esim katkarapumössön...).
- Zaran korvikset kesäksi. Nuo herkkuvärit- mä niin kuvittelen mut joulukoristekorviksissa, varvastossuissa ja kevätmekossa. :)

Että leipä- ja suklaapainoitteista oli Tallinnan tuliaisten kohdalla!

Tukholmassa the main stop oli Uniqlo, josta löysin ylisuuren valkoisen paitiksen sekä siskon vinkkaamat muotihousut. Ysäriltä tutut levenevät lahkeet ovat kuulemma tehneet paluun muotiin. Leggingssien ja pillifarkkujen valtakausi alkaa olla ohi ja olen aivan ihmeissäni. Mitä ihmettä! Tätä en tohtinut ennustaa tapahtuvaksi :D

Tiensä tuliaiskassiin löysivät myös yksi mahtava kosmelöytö (Les beiges glow bronzing cream) ja mumsmums - suukot. Olin jo unohtanut näiden herkkujen olemassa olon, mutta lapsuudessa niitä sai kaupasta.


Kuva


Valoa kevätviikkoon!

3 kommenttia :

 1. Joskus 80-luvulla Tikkurilaan tuli ensimmäinen Alepa, joka oli silloin kauppa, jossa oli pelkästään pakattuja ja säilyviä elintarvikkeita. Sieltä sai ostaa Mumsmuseja ja tykkäsin niistä todella paljon. En ole syönyt niitä vuosikymmeniin. Ja nyt iski hirveä Mumsmus-himo! Pitääkö mun nyt lähteä Tukholmaan??? Sano nyt, että ei ne Mumsit mitään kummoisia ollutkaan.

  VastaaPoista
 2. Mä ostin Espanjasta leveät kangashousut. Lämpimiä ilmoja ja liehuvia lahkeita odotellessa!
  Minna / Kiljusten blogi

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvät tuliaiset olet ostellut. Mustikka-valkosuklaa on niin hyvää, vaikka en yleensä valkosuklaasta niin välitäkään. Mun mies voi syödä yhdessä illassa sellaisen ison levyllisen :) Minulla on kahdet leveä lahkeiset housut nyt hankittuina...jotenkin tulee nuoruus niistä mieleen. Kivaa loppuviikkoa sulle Taru <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top