Alehaukan hekumalliset hetket

Runsaan luppoaikani (not) kuluksi laittelen muutaman alevinkin jakoon, josko joltakulta olisi mennyt ohi, ja ajatuksissa olisi täydentää vaatevarastoa.

Tänä vuonna kesäalet alkoivat lähes poikkeuksetta tällä viikolla. ARKET  aloitti alennusmyyntinsä maanantaina. Muutaman kivan jutun bongasin, mutta ei mitään must have juttuja. Muutama suosikki alla.

Raitaneuleet eivät mene koskaan pois muodista. Tätä paksua - 100 % puuvillaa - neuletta hipelsin jo aiemmin keväällä Tukholmassa. 55 e Neuleen yhdistäisin vihreisiin chinoihin tai esim leopardihameeseen valkoisilla tennareilla. 

Klik

Tämä kukkamekko on superraikas, ja sopisi loistavasti kaikkiin keväjuhliin. Ainoa miinus pituus, itselleni hiukan liian lyhyt. 55 e (klik)


Tämä COS:in musta mekko, olisi koko loppuelämän mekko. Sopii arkeen ja juhlaan, ja mikä parasta siinä on pitkät hihat ja taskut. 90 % puuvillaa. 53 e (Klik)

Mulla on tällä hetkellä jokin outo vihreäfiksaatio. Tämä Marimekon  ESJA TASARAITA UNIKKO -PAITA raitapaita oli Stockalla - 45 %. (klik). Hipesin puseroa ja se oli ihanan pehmeää ja samalla suht paksua matskua. 





Marimekon KAUNIHISTI UNIKKO -TUNIKA on keeper! Ihanaa paksua puuvillaa. Rakastan! (klik)



Lindexin alet tsekkasin myös mutta sen valikoima taisi olla lähinnä alkukevään alen jäämistöä. Ostin ainoastaan iloisen punaiset verkkarit ja siihen hupparin. Alehinnoista sai vielä extra -20 %

HM alesta katselin ao leopardimekkoa. 100 % puuvillaa ja  puhvihihat. Hinta 14.90 e
klik


Hekumallisia alelöytöjä tai säästettyjä euroja viikonloppuun :)!

4 comments

  1. Kyllä tässä pitää vielä jokin mekko ostaa tänä kesänä ja ehkä uudet ballerinat :)
    Ihanaa viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein fiksuinta olis odottaa loppualeja -70% ....heinäkuun lopussa. Näin muuton kynnyksellä sitä on super säästäväinen. Iloa Outi!

      Poista
  2. No eipä ole ihmettä, että sormet syyhyävät. Herkullisen näköiset vaatteet ja vieläpä alehintaan :O

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!