Näen hyvää ja näen kauneutta.

 

Kuvat Pinterest


Tänään tunnen kiitollisuutta siitä, että mulla on kyky nähdä, olen tarkkasilmäinen. Pidän silmäni auki. Näen hyvää ja näen kauneutta. Sitä on maailmassa paljon.







6 comments

  1. Kaunista sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
  2. Mä ajattelen, että sä oot löytänyt Just Sen Tärkeimmän! Kyvyn nähdä ja iloita asioista, joita joku muu ei nää ollenkaan. Vaikka olis kuinka pskaa, jotain me silti aina nähdään ja se, jos joku pitää meidät pinnalla. Notkahduksia tulee, mutta niiden pikkuhömpötysten avulla me päästään ylös <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt jo puhutaan ihan ennustaja tason jutuista. Elämään kuuluu ylämäkiä ja alamäkiä. Turha vatulointi on turhaa ja arjen ahtaus johtuu tuhlatusta tulevaisuudesta. Liikunta auttaa taklaamaan turhat murheet pois.

      Poista
    2. Kiitos Helmi! Mä uskon, että me molemmat ollaan löydetty jotain hemmetin hienoa! Vaikka paskaa tapahtuisi, jostain se positiivisuus (joskus enemmän joskus vähemmän) puskee läpi. Notkahduksia tulee aina, c'est la vie. Halit!

      Poista
    3. Anonyymi: Kiitos kommentista, tuo on totta että turha vatulointi on turhaa. Toki jos/kun sulla on maailman murheita harteilla, musta se on ihan inhimillistä, että pohtii ja potee. Tärkeintä, ettei jää tuleen makaamaan, vaan toimii. Tekee mitä voi tehdä! Ihanaa kesää!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!