Parasta juuri nyt

 - vielä tämä viikko kesälomaa, jonka jälkeen alkaa uusi duuni! Jännittää sopivalla tavalla...ainakin vielä!

- kokeilin taannoisella valokuvauskurssilla tiimikamun ekosertifioitua Nurme palashampoota, kun unohdin oman shampoon kotiin. Rakastuin tuotteeseen ensikokeilulla, mikä parasta tämä shampoo vaahtoutuu hyvin ja pesee tukan erinomaisesti (ja ekologisesti). Lämmin suositus. (Shampoo on nyt alessa Ruohonjuuressa, hintaa jäi 8 e.)

-  tämä Gauhar Ruffled mekko on niin ihana! (klik)




- pitihän se nyt katsoa, Stranger Things 4. tuotantokausi. Olihan se hyvä, vaikka ei ehkä mun lempparikausi. Erityisesti rakastin taas kerran vahvoja 80-luvun fiboja,  Elevenin haasteita ja kehittymistä ja oman henk koht suosikkini: jumalaisen nallekarhun eli Hopperin paluuta, mutta välillä koin, että tarinassa oli toistoa. Musiikilla oli edelleen tärkeä roolinsa, ja erikseen on nostettava Kate Bushin Running Up That Hill -klassikon käyttö – Bushin musiikilla totisesti nostatetaan tunnelmaa ja  pelastetaan ihmisiä! 

Hienoa oli, että teinit olivat yhä Stranger Thingsin valovoimaisia tähtiä. Näyttelijätyö oli kaikilla heillä erinomaista. 

Tähdykät 4-/5. 

- Yle Areenan The Responder oli hitaan alun (eli 1 jakson) jälkeen aivan täykky. Erityisesti pidin päähenkilön Chrisin (Martin Freeman)  inhimillisyydestä, hän tekee hyviä tekoja mutta myös tyhmyyksiä, niin kuin me kaikki välillä. 

Todellisuuteen pohjautuva rikosdraamasarja liverpoolilaisesta poliisimiehestä (Martin Freeman), joka kamppailee perheensä, mielenterveytensä ja työnsä puolesta. Chris kohtaa Liverpoolin katujen väkivallan ja epätoivon päivittäin ja on vaarassa menettää elämänsä hallinnan. Kaikkia ei voi pelastaa, mutta ehkä edes yhden ihmisen? Sarjan on kirjoittanut entinen poliisi Tony Schumacher. (Britannia, 2021)

 - Ihana ihana COS-alelöytö, hintaa jäi loppualessa 22 e.


Verratonta heinäkuun vikaa viikkoa <3


4 comments

  1. Ihanaa viimeistä lomaviikkoa ja onnea uuteen duuniin!

    VastaaPoista
  2. onko oikeasti hyvä shampoo? Olen ihastunut palashampoon muotoon, mutta en oikein ole löytänyt hyvin pesevää ...

    VastaaPoista
  3. Täälläkin vietellään loman viimeisiä päiviä. Stranger thingsin nelos kausi oli hyvä ja tuo biisi palasi tämän myötä mun soittolistalle. Sun mekko on ihana. Kivaa loppuviikkoa Taru <3

    VastaaPoista
  4. The Responder oli hyvä.

    Gauharin mekon kangas on tuttu - olen myynyt sen heille, kuten myös aika monen muunkin Gauharin käyttämän kankaan.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!