Viikkoraportti

Jei, viikkoraportti on vihdoin palannut kesätauolta, arki alkakoon myös täällä blogin puolella. Viikkoraportissa  olen perinteisesti kirjoittanut uusista kirja, elokuva - ja teatterilöydöistä, vaateinspiksistä, kosmetiikasta ja tietty viikon ajatus pitää olla.  Otan myös  mielelläni vastaan ideoita ja ehdotuksia, josko raporttiin kaivataan uusia kategorioita <3

Viime viikolla

- alkoi uusi elämäni töissä olevana naisena. Pitkän työttömyysjakson jälkeen työssä olo tuntuu ehdottoman piristävältä, jo se, että aamulla meikkaa ja katsoo päälleen jotain sellaista, ettei näytä ladonseinältä ilahduttaa mieltä

- perehdys uuteen työhön oli  sopivan rauhallista. Rakastuin myös kahvihuoneen shiatsu-hierontalaitteeseen :D Täysin jumissa olevat hartiat kiittivät.

- löysin netin syövereistä uuden meikkauskikan, joka oikeasti toimii. Meikkivoiteeseen sekoitetaan muutama tippa kasvoseerumia, jonka jälkeen seos sivellään kasvoille. Oikeasti toimii ja lopputulos on erittäin kuulas ja pehmeän luonnollinen! Kannattaa kokeilla. 

- kotona oli täysi pakkaus kananmunia, ja tein täydellistä munakasta - ohje löytyy täältä

- oli murheitakin, mutta yritin pysyä rauhallisena. Välillä onnistuen, välillä en. 

- lauantaina kuskasin poikaa tennismatsiin, viime kerrasta olikin (liian) pitkä aika. Parhautta oli se, että puolentunnin ajomatkalla sitä sai kontaktin teiniin.

- sunnuntaina ei ollut mitään pakollista ohjelmaa, ja se teki niin hyvää

VIIKON ASU: Yritin skarppaantua skarpiksi ja uratykkityyppiseksi ihmiseksi, jottei valeasuni paljastuisi, tarvitsisi naamioitua seinän väriseksi tai toivoa olevansa orava, joka voisi kiivetä seinää ylös karkuun. Musta COS mekko on ensimmäinen yritykseni näyttää ahkeralta työhiireltä. Niin ja punaista huulipunaa ja punaiset kynnet kuuluivat tietty asiaan ;) !


VIIKON HIMOTUS: Ao Indiskan mekko, hinta 120 e tosin ....ei niin himottava.



Valmiit lounaat <3!


VIIKON LÖYTÖ:  HBO n This is going to hurt. Parasta sairaaladraamaa ...ainakin viiteen vuoteen, realistinen sarja, josta tulee mieleen vanha lempparini Nurse Jackie! 

Esim James Bondeista tuttu Ben Wishaw yllättää täydellisesti roolissaan hiukan omituisena mutta empaattisena lääkärinä, pari- ja äitisuhdekin on ihan sikinsokin. Sarja on ehdoton helmi, aidosti toivon, että tuottajat harkitsevat 2. tuotantokautta.



VIIKON AJATUS:

“Opportunities are endless- experiment as much as possible. There is not a play book anymore, when I started there was a play book and everyone had to play by the rules…now there are no rules.”

- Nina Garcia


Ilon kautta uuteen viikkoon, murut!

8 comments

  1. Sun Cos:n mekko on täykky ja toden totta, näytät aivan uranaiselta parhaassa iässä <3
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
  2. Aivan totta, autossa todellakin saa usein kontaktin toiseen. Ollaan töissäkin juteltu tästä, että kahdenkeskinen automatka asiakkaan kanssa jonnekin, saa hänet avautumaan. Onko se se, ettei tarvitse katsoa toista suoraa päin, vai mikä. Tuntuu kuitenkin toimivan. Silloin kun muksut oli teinejä, huomasin saman. Ja näiden kohdalla vielä se,etteivät päässeet karkuun :-D
    Hurraa töille! Nätti typykkä mekkoineen siellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi autossa olo todellakin jännä ja aktivoiva juttu! Olen huomannut sen monen sellaisen kanssa, johon ei tunne saavansa yhteyttä tai varmasti myös vice versa. Eläköön autot, vaikka muuten ne ovat rahasyöppöjä. Halit <3

      Poista
  3. Kiva viikko raportti ja tyylikäs toimistolook!

    VastaaPoista
  4. Kiva mekko sinulla! Hierontatuoli kuulostaa ihanalta. Ja valmiit lounaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna, mekko oli alelöytö COS :ilta 25 e. Iloa ELOkuulle!

      Poista
  5. Huraa viikkoraportin paluulle. Odotettu on. Toi sun mekko on mahtava. Olet kuin suoraan amerikkaisesti tv-sarjasta, jossa töihin pukeudutaan noin makeasti.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!