Parasta juuri nyt

- syksy, se on täällä. Ajatus syksystä tuntuu innostavalle ja kutkuttavalle, eikä ahdista tänä vuonna ollenkaan. Ok, nää 10 asteiset jääkylmät aamut olivat hiukan too much. 

- intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa (klik). Ihan paras ruoka kirpakkaan syysiltaan. 

- venyttely - tsekkaa Yoga with Adriene YouTubesta- ihan parhautta! Omat urheilut ovat edelleen nollatasoa, vaikka toki kävelen koiruuksien kanssa min 3 lenkkiä per päivä. Jos jotain hyvää olen venytellyt Adrienen kanssa 1 krt viikossa - se on parempi kuin ei mitään. 

- olen löytänyt uudestaan aamupuurot! Joko kaurapuuro tai neljänviljanpuuro ja tietty voisilmällä - avot ja vatsa (sekä lompakko) kiittää !

- viime viikon Anna-lehti ja Liisa Kokon haastis. Ihana ihana inspiroiva tyyppi ja tyylivinkit. Hyvä muikkari siitä, että käytä hyvä nainen enemmän värejä!

- toive mökkeilystä, yritän maanitella poikia mökille viikonlopuksi, mutta hiukan on nihkeää.....:(

Valoa syyskuun ekaan viikkikseen!

Kuva Anna lehti





Kuva Gloria 


6 comments

  1. Tuo biisi löytyy minun soittolistalta <3 Syksy tuo meidän ruokailuun vielä entistä enemmän mausteita ja värejä.
    Ihanaa viikkistä Taru ja toivottavasti pääsit sinne mökille vielä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihana biisi! Mausteiset ruuat ja eriyisesti keitot syksyllä ovat vaan niin parhautta. Kiitos, pääsin onneksi mökille avec mussukat. Paranemisia sinne <3

      Poista
  2. Nyt kohtasi vaatemaku täydellisesti. Mä halusin säästää tuon Annan juurikin tuon Kokon vaatejutun takia. Ihanat vaatteet, ihana tyyli, ihana väri-iloittelu. Osaisipa yhdistellä noin kivasti vaatteita.
    Ruoka ja joogavinkki voisi mennä testiin. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liisa Kokko on bestest. Joillakin ihmisillä on vaan värien, printtien ja vaatevalintojen yhdistämisen taito. Iloa viikkoon, pian nähdään <3

      Poista
  3. Puurovinkki: Fazerin Sadonkorjuu puurohiutaleista tulee niin hyvää puuroa. Syön sitä tyytyväisenä vuodesta toiseen. Minä olen kesä- ja talvi-ihminen ja nämä välivuodenajat eivät ole yhtään mun juttu. Jos on hyvä ruska, niin se saa syksystä ainakin hetkeksi siedettävän. Yritän opetella sietämään syksyä, mutta marraskuu on paha rasti.

    Haastoin sinut kertomaan nuoruuden kesätöistä. Olisi kiva kuulla, että millaisia kesätyökokemuksia sinun nuoruuteesi liittyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fazerin Sadonkorjuuta on meilläkin kaapissa, ollaan tehty sitä varmaan jo 2-3 v. Ei kyllä ole poikien lemppari, mutta ainakin siskon, mun ja äidin. Ps. marraskuu on paha mullekin. Toivotaan valoista syksyä <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!