Parasta juuri nyt

 - Kaikki hänen salaisuutensa 1. ja 2. kausi Yle Areenassa. Aivan loistava - vähän brittityylinen- jännäri, varsinkin Agathaa näyttelevä Laura Carmichael, Downton Abbeyn Edithin roolista tuttu brittinäyttelijä on loistava. Jollain hassulla tavalla sarjaa katsoessa tuntee myötätuntoa Agathaa kohtaan, vaikka syytä ei ehkä olisi. Lämmin suositus!



Australialaisen jännityssarjan toisen kauden alkaessa Meghan Shaugnessyn (Jessica De Gouw) vastasyntyneen pojan kidnapannut Agatha Fyfle (Laura Carmichael) vastaa raskaisiin syytteisiin, joita hänelle vaaditaan. Shaugnessyn perhe yrittää päästä takaisin jaloilleen traumaattisten tapahtumien jälkeen. Mutta uusia yllätyksiä on odotettavissa aivan loppumetreille saakka. Trilleri perustuu Michael Robothamin jännäriin, ja sen taustalla oleva tapaus on sattunut Englannissa. (The Secrets She Keeps, S1-2, Australia 2020-22). Lähde Yle Areena

- blogi on takkuillut jo pitkään, saadun palautteen mukaan sivut eivät lataudu tai latautuvat vain osaksi. Sain vinkkejä ihanilta 40 + blogien kollegoilta ja mietin siirtymistä maksulliselle alustalle mutta näyttää siltä että ongelman ratkaisu oli ostaa uusi blogipohja. Blogi on vielä sikin sokin (malttakaa vielä hetki), mutta ainakin sivut latautuvat sutjakkaan, jippii hurraa!

- Vesala x Kaija Koo - Nopee hopee - tykkään! Tekstissä puhuu elämänkokemus, itsensä löytäminen, ja kaikkein tärkeimpänä vapaus. 

- Sointu Borg. Ihailen hänen rohkeuttaan aidosti, mahtavaa että joku uskaltaa puhua näistä TOSI-TV:n illuusioista. Yleensä nämä vaimennetaan kovilla sopimusehdoilla joihin on tullut laitettua nimensä.
Aina ei tarvitse leikkiä nätisti. Välillä saat luvan kanssa keikuttaa venettä ja rikkoa harmoniaa. Toisinaan tuleen on vastattava tulella. 

- COS vaatemerkin "kirppis"- sivusto, tykkään hurjasti siitä ajatuksesta, että tarpeettomille vaatteille löytyy uusi koti. Saman idean on keksinyt mm Marimekko. Marimekko Pre-loved on markkinapaikka, jossa voi myydä ja ostaa käytettyjä Marimekko-tuotteita vintage-helmistä tuoreempiin tyyleihin. 

- vihreä väri näyttää tänä syksynä paremmalta kuin koskaan.

Kuva J. Crew

Kuva 

Valoa viikkikseen! 

2 comments

  1. Onpa kiva tämä uusi pohja. Pitäisiköhän itsekin vähän uudistaa omaa blogia :)
    Ihanaa viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos sarjavinkistä!

    Tämä uusi pohja näyttää hyvältä. Pitäisi joskus uudistaa omaakin blogia, mutta en ole jaksanut perehtyä näihin pohjiin. Ehkäpä anon sulta joskus konsultaatiota.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!