Parasta juuri nyt

 - uusi keventynyt tukka, jota en ole tosin päässyt kunnolla kuvaamaan, koska infernaalinen räkätauti iski alkuviikosta. Tulipahan kokeiltua sellainenkin "hulluuskohtaus", että ajoin lounastauolla tehokkuuden nimissä kampaajalle, leikkaus/aineet hiuksiin, suhailu kotiin, takas kotiin sorvin äärelle ja  kotisuihkuun. 

- se oivallus, että haluan ja aion vanheta arvokkaasti, enkä ikinä halua näyttää tältä. Niin ihailen naisia, jotka ikääntyvät rohkeasti, omana itsenään, ilman pakonomaista nuoruuden tavoittelua, esim ihana Irina Bjöklund eilisessä Yle Aamussa. #lifegoals

-  suomalaiset omenat, pyytämättä ja aivan yllättäen ex-anoppi kuskasi meille ison pussillisen. Minä syön niitä tosta vaan puputellen tai turkkilaisen jugurtin (+ hunaja+ kaneli) kanssa, mutta esikoinen laittaa smoothieen. Joka tapauksessa niin hyviä! Ja piti leipoa omenapiirakkaa, mutta en vaan ole tällä hetkellä "lean mean apple peeling machine."

- Bogi pääsi maailman parhaaseen hoivaan ja mä vaan niin nautin siitä, etten sotkeudu koiralenkillä kahden koiran kanssa Flexiin.

- esikoinen on nykyisin meidän perheen aktiivisin kokkailija. Tosta vaan se pyöräyttää vaikka mitä, tällä viikolla työpöydälle sai kanatortillan. Tykkään hurjasti ja varmasti esikoisen tuleva kumppani myös!

- Yle Areenan Hakekaa Kätilön uusi kausi 

Verratonta viikkistä, syökää ihmiset inkivääriä ja valkosipulia, se pitää flunssan (ja kaikki muutkin) loitolla!
Tukkajumala

Rakkautta on saada lounasannos tarjoiltuna <3 


1 comment

  1. Uusi hiustyylisi on ihana! Pikaista paranemista sinulle ja mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!