Viikkoraportti

 Viime viikolla:

- viikon kohokohta oli ehdottomasti kampaajakäynti. Yleisilme on taas (melkein- koska edelleen flunssa) napakoitunut ja freesi. Ekaa kertaa koskaan kerrostettiin tukkaa sivuilta, tykkään hurjasti!

- kampaajakäynnin jälkeen syysflunssa hyökkäsi kimppuuni, räkätauti ja infernaalinen yskä olivat ei- toivottuna vieraana koko viikon. Pahinta oli viiltävä, ärhäkkä yskä, joka tuntui kylkiluissa ja melkein pissat tuli housuun.

- hoitokeinoina oli värisuoramainen särkylääke/vitamiiniarsenaali ja raastettu inkivääri & hunaja nautittuna sitruunateen kanssa. Käytin häpeilemättä hyväksi myös lapsityövoimaa, pojat teki pidemmät koiralenkit ja sain myös gourmet ruokaa, esim Oolannin ranskikset ja lihapullat/ Ristorante Vegetarian pizzaa lämmitettynä. Otin esille myös ultimate turvakirjan kuten Merri Vikin Nolo juttu Lotta.

- Bogi lähti kyläilemään ja se tapahtui juuri oikeaan aikaan. Olen muutenkin niin happy, että Bogille on löytynyt vakihoitopaikka, sellainen jossa koiran luonne ja herkkyys otetaan huomioon. 

-  Kongokin silminnähden vapautui, kun sai olla kodin ainoa herra, eikä tarvinnut luimuilla nurkissa ja pelätä oman pojan murinoita.  

- aloimme kaipailla kattolamppuja "uuteen" kotiin, eteisessä ja keittiössä on valmiit sellaiset, mutta esim olohuone vaatisi lampun....  Isääää, hjälp, mutta toki muistan että kansa joka pimeydessä vaeltaa, säästää sähköä! 

- Vain elämää perjantaina ei taaskaan liikuttanut mua yhtään. Onko minusta tulossa kyyninen ja kylmä ihminen? 

- koska silmän aluset olivat koko viikon tummat ja kuivakkaat ja nenä petteripunakuonomainen, tilasin etananlimaa silmän alusille Bearel-nettikaupasta. 

VIIKON ASUINSPIS: Keltaista, oranssia tai mitä tahansa väriä elämään!

Kuvat 

Bogi <3 Kuva: Anu S <3

VIIKON AJATUS:

'There isn't time, so brief is life, for bickerings, apologies, heartburnings, callings to account. There is only time for loving, and but an instant, so to speak, for that.'  Mark Twain

Valoa syyskuun viimeiseen viikkoon!
2 comments

  1. Toivottavasti tauti on jo ohitse. Lotta-kirjat ovat Ihanan nostalgisia. Minulla ei taida olla yhtään tallessa. Olisipa kiva lukea joku niistä uudestaan. Toi Nolo juttu on yksi suosikkejani.

    VastaaPoista
  2. Luitko koskaan Viisikko tai Neiti Etsivä kirjoja? Ne oli minun nuoruus suosikkejani. Minä olen yskinyt pari kuukautta ja huomenna yritän saada ajan lääkärille heti aamusta.
    Ihanaa tiistaita sinulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!