I love me messujen paras anti

                                     *liput saatu*

Olipa ihanaa & mielenkiintoista päästä I love me- messuille monen vuoden tauon jälkeen. Messutärpit näin "muotikoordinaattorin" ja intohimoisen kosmetiikka-asianaisen näkökulmasta:

  • ilmaista hupia ja melkein parasta antia oli bongailla messumuotia, parhautta. Sain luvan ottaa muutamia kuvia ihanista tyyleistä. Niin paljon ihania naisia ja tyylejä! 
  • Minna Parikan ständillä oli hulinaa ja vilskettä, ja kyllä ...täysin yllättäen pyytämättä.. lankesin ja ostin itselleni elämäni ensimmäiset Parikat. Ajattelin, että jos oon kohta 50 v, silloin ansaitsen ihanat ilokkaat kengät
  • ystis teki myös Parikkalöydöt, kyseessä oli vika pari keltaisia glitter lenkkareita ja sen metsästämiseen vaadittiin  taklauksia ja vasenta koukkua. Noin kuvainnollisesti.  
  • tunnelma oli iloinen ja hyväntuulinen
  • korealaiset kangasnaamiot olivat hyvässä tarjouksessa
  • maistiasia sai nauttia yhdestä jos toisestakin paikasta. Kuivatut marjajauheet, spelttinäkkärit, kombuchat, vihreät teet, smootiet olivat IN ja pop.
  • ja vink vink, ystis ostin jaderollerin ja ihan vähän kannustin. Olen huomannut, että ihosta tulee vieläkin parempi kangasnaamion käytön jälkeen, kun vaikutusajalla naamion päältä rullailee jaderollerilla. Niin ja jaderolleri jääkaappiin ennen käyttöä! 

Mukavaa viikkistä, murut!
Minna Parikan ihanin myyjäupeus

Tyylilyyli


Tyylilyyli


2 comments

  1. Vielä joskus aion minäkin Parikat saada itselleni. Ihanat messut olleet.
    Kivaa alkavaa viikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parikat ovat kyllä ihania, mäkin mietin että nyt kun ensi vuonna tulee täyteen 5-0, aika on kypsä. Toivon sullekin tulevaisuudessa omannäköisiä Parikoita ja kivaa viikkoa <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!