Viikkoraportti

Viime viikolla:

- oli poikien syyslomaviikko. Kauhean kiva juttu, mutta välillä ei ollut. Etätyöt yhdistettynä poikien suihkuiluun, aamupalan ottoon  (n klo 11) , kokkailuun, turhauttivat suht pienessä kämpässä, varsinkin jos oli hoidettavana työpuheluita. 

- ilahduttavasti pojilla oli pieniä menoja, esim nyrkkeilysessio serkkujen kanssa ja leffa siskon miehen kanssa. Arvostan! 

- maailman ihanin tyttö oli meillä yökylässä. Ei voi muuta kuin rakastaa tyttöä, joka tulee meille kuplivalla asenteella, kertoo hamsterivitsejä (mikä on hamstereiden lomailupaikka? Hamsterdam) ja "Halloween"maski kasvoilla. Rakastan! Mentiin kaikessa helpoimman kautta, syötiin pizzaa lounaaksi ja päivälliseksi, croisantteja aamupalaksi (ravintoarvot olivat kohillaan, koska LOMA), nuoriso ulkoili myös kiitettävästi, vaikka satoi kaatamalla. Tyttöjuttujakin meillä oli, tein yövieraalle kasvohoidon kuorintoineen ja kasvohierontoineen.  

- ostin I love me messuilta elämäni ensimmäiset Minna Parikat. Tennarit olivat täydelliset jalassa ja niiden nahka oli pehmeää kuin vauvan peppu. Disclaimer, en ole ostanut koko elokuu-lokakuu aikana MITÄÄN uutta vaatetta tai kenkää. Tikkitakki ja yhdet farkut olivat Zadaa-löytöjä.

- Bogi lähti hoitoon viikoksi, ihanaa kun on rauha maassa. 

- Eroja ja avioeroja 3. (ja viimeinen) tuotantokausi Yle Areenassa, niin taattua brittilaatua kuin vain voi olla. Vahvojen naisten sarja, jossa on loistavat näyttelijät ja erinomainen kässäri.  Eroteeman käsittely monesta näkökulmasta on se juju, joka koukuttaa. Tähtiroolin tekee ihana Nicola Walker, joka on ehdottomasti yksi lempinäyttelijöistäni koko maailmassa. 

Varoitus: sarjan viimeisen jakson 10 viimeistä minuuttia vaati nenäliinoja. 


VIIKON ASUINSPIS:  Jättikokoinen ja värikkään ilokas neule, pipo tai kaulahuivi, joille olisi käyttöä nyt kun auton skrabaaminen on alkanut ja aamut ovat sysipimeitä. 

Kuvat Pinterest


Mussukka


VIIKON VITSI:
Mitä eroa on Stockalla ja Eduskuntatalolla?
– Stockmannilla hullut päivät on vaan viikon. 

Iloa lokakuun vikaan viikkoon!

8 comments

  1. Hamsterivitsi oli hauska :D Minä tein alelöydön, ostin pitkään himoitsemani neulemekon.
    Ihanaa viikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löydöt on löytöjä, onnittelut neulemekosta <3 Iloa viikkoa Outi!

      Poista
  2. Tsemppiä uuteen viikkoon! 🌹🌹🌹

    VastaaPoista
  3. Moikka! Tuossa yhdessä kuvassa oli tällainen mikro käsilaukku. Mitä mieltä sä olet niistä?

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis, mikrokäsilaukku ei ole ihan mun juttu. Kunnon kassi sen olla pitää :D

      Iloa viikkoon Nadine <3!

      Poista
  4. Laita nyt kuvaa niistä tennareista :)

    Meillä oli syyslomaviikolla päivisin yllättävän rauhallista. Minusta on vaan tullut niin huono nukkuja, että herään siihen kun nuoriso tulee niin hiljaa kuin pystyvät aamuyöstä. Eka tulee puolen yön jälkeen just kun olen nukahtanut ja sitten seuraava kahden maissa, kun olen just taas nukahtanut. Kunpa oppisin nukkumaan korvatulpilla :D

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ärsyttävä bloggaaja ja laitan kuvaa vasta loppuviikosta :D

      Oi ei, teillä on ollut varsinaista hiippailua öisin, oli meilläkin sitä mutta korvatulpat auttoivat. Olen myös harkinnut vastamelukuulokkeiden ostamista.

      Iloa viikkoon <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!