Puhutaanko seksistä?

 **kaupallinen yhteistyö Sinful kanssa **

Muistan kun nuorena, ehkä 25 ikävuoteen asti, ajattelin, että minusta ei ainakaan tule koskaan sellaista naista, joka elelee elämäänsä viikosta tai kuukaudesta toiseen ilman mitään säpinää, mutta täällä sitä ollaan!  Ikää on nyt 40+, ei ole miesystävää ja ajatuskin jonkun vieraan ihmisen kanssa sänkyyn päätymisestä on vuosien aikana muuttunut hyvin vieraaksi.  Nuorempana seksi oli enemmän seksiä, ehkä myös opettelua ja oman itsensä löytämistä seksuaalisesti. 

En tiedä onko maailma heijastellut minuun viime vuosina toisenlaisia energioita vai olenko tullut krantummaksi, mutta seksi vieraan ihmisen kanssa on ollut jo vuosia minulle outo ajatus. Minulle seksi tuntuu taivaalliselta ja täydellisen nautinnolliselta vain sellaisen ihmisen kanssa, jonka tunnen pidemmältä ajalta ja johon oikeasti luotan. 

kuva


Piti ihan googlettaa seksin määritelmä: 

Seksi voi olla esimerkiksi ajatuksia, tunteita ja toimintaa, joka tuottaa seksuaalista mielihyvää, nautintoa ja kiihottumista. Seksi voi tapahtua yksin, toisen tai toisten henkilöiden kanssa.

Tästä olen niin samaa mieltä! Voin olla seksuaalinen ihminen myös ilman parisuhdetta. Olen kuitenkin neuvokas nainen, jolla on aivan tyydyttävä seksielämä itseni kanssa.  Mainioita seksileluja on nykyisin moneen eri junaan ja ainakin omassa ystäväpiirissäni ei ole tietääkseni yhtään ihmistä, kenellä ei niitä olisi. Seksilelut eivät ole enää mikään tabu ja niitä voi käyttää yksin tai yhdessä! Kiitos esim. Sinkkuelämää -sarjan pupuvibran, naisten masturbointi on tullut näkyvämmäksi ilmiöksi. Naistenlehdissä ja nettiartikkeleissa kerrotaan, miten itsetyydytys on osa seksuaalisuutta, sooloseksi tekee sielulle hyvää ja leluista voi olla iso ilo. Mielestäni orgasmin saaminen ja itselle hyvän tekeminen on suorastaan rakastava teko itselleen ja samalla myös terveydenhoitoa. 

Yksi tärkeä juttu sinkkuna olemisessa on myös kosketuksen tarve. Olen vahvasti sitä mieltä, että jokainen ihminen tarvitsee kosketusta. Itse halailen/suukottelen ystäviä, koiria ja perhettä, mutta käytän myös hyväksi palveluita, esim hieronta, energiahoito tai hiuspohjan hieronta. Niihin panostaminen on kuin pistäisi rahaa pankkiin!

Tänä vuonna aion tutustua näin itsenäisenä ja modernina naisena Sinfulin joulukalenteriin. En vielä tiedä mitä kalenteri pitää sisällään, mutta toivon, että paljon jotakin iloa tuottavaa.

Sinful Original Joulukalenteri

Vuoden suosituin aikuisten eroottinen joulukalenteri

Täydellinen lahjaidea kumppanillesi

24 bestseller-tuotetta miehille, naisille ja pareille, arvoltaan yhteensä 350 €

Mukana inspiraatiovihkonen, jonka avulla saat mahdollisimman paljon irti tuotteistasi

Bestseller – Rajoitettu erä

Kalenterin voi tilata täältä



10 comments

  1. Itsensä tunteminen ja hyvän olon tunteet kuuluvat jokaiselle, oli sitten parisuhteessa tai ei. Nykyään tosiaan on vaikka mitä tarjolla kaikille niitä haluaville.
    Leppoisaa loppuviikkoa sinulle Taru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ja niin samaa mieltä <3! Hyvää oloa loppuviikkoon!

      Poista
  2. Nautinnollista joulukuuta ;)

    Olen joskus leikitellut ajatuksella, että ostan tuon kalenterini miehelleni isänpäivälahjaksi :D Vähän läpällä ja vähän piristystä arkeen mentaliteetilla. Joulukuu on vuoden kiireisin kuukausi töissä ja kotona, joten olen toistaiseksi pysytellyt lakujoulukalenterissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kultainen, aion nauttia joulukuusta täysin rinnoin. Mikä tahansa asia, joka piristää arkea, ilostuttaa tai tuo hymyn huulille ei voi olla huono juttu. LAKRIDS kalenteri on täällä myös mietinnässä :D

      Poista
  3. on kyl vinkeä joulukalenteri, mut kuten Kepposka toteaa, joulukuu on aika haipakkaista aikaa elämässä. Mä en ole aikoihin pystynyt sitoutumaan minkäänlaiseen joulukalenteriin, en kuvalliseen, en suklaiseen, enkä muuhunkaan :(
    Ideaa tässä kyllä on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3, joulukuu on kyllä kiireista aikaa, jolloin energiat kandee kohdistaa sinne, mistä niistä on hyötyä. <3

      Poista
  4. Oikein hieno kirjoitus tärkeästä aiheesta. Joudun kyllä sanomaan että voisin leluksi ottaa vain jonkun ihanan robottikäden joka silittäisi otsaa. Tehköön tämä minut tylsäksi tai ei 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurraa- huuto silittävälle robottikädelle! Mäkin ottaisin sellaisen, ehkä myös kokovartalosilityksen. Eikä ollenkaan Fifty Shades of Grey tyyliin. :)

      Poista
    2. Varsin hyvää ja asiallista analyysiä vaikeana pidetystä aiheesta! Olen samaa mieltä, että seksi on hyvinvointiteko, oli se sitten yksin, kaksin tai miten vain.

      Jännä nähdä, mitä kalenterista löytyy!

      Poista
    3. Kiitos muru, joo ei ehkä helpoin aihe kirjoittaa ja silti todella tärkeä ja luonnollinen osa naisen (ja miehen) elämää. Halit <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!