Viikkoraportti

 Viime viikolla:

- tein töitä etänä, yskin, yskin lisää, niistin ja lepäsin illat. Mitään muuta ei oikein tapahtunut ja aivot olivat narikassa.

- katsoin kaiken mahdollisen mitä voi katsoa suoratoistopalveluista ja tvstä. Ensitreffit Alttarilla, Suomen huippumallit, Vain elämää (liikutuin!) ja Haluatko miljonääriksi. Tykkäsin myös Netflixin  Lou- elokuvasta, varsinkin kun "action-elokuvan" pääroolissa oli ihana Allison Janney eli vanhempi naisnäyttelijä.    

- kävin lääkärillä, joka oli aivan pepusta. En muista milloin lääkäri olisi ollut niin epäsosiaalinen, tönttö ja ilman minkäänlaista inhimillistä fibaa. Kostin olemalla kiittämättä lääkärikäynnistä lähtiessäni. Teko, jota hän todennäköisesti suuresti arvosti, jos huomasi. 

Lisäksi lekuri määräsi mulle väärän määrän antibiootteja (mikä huomattiin apteekissa), se 20 min lisäodottelu vain kruunasi koko ankean lääkärikokemuksen. 

- Case Ensitreffit Alttarilla. Ihan en tiedä, onko Lauri lintu vai kala, mutta ylimitoitettu kliinisyys äryttää. Mies myös säännöllisesti piikittelee ja arvostelee Sallaa ja hänen siisteysstandardejaan. En kestäisi hetkeäkään (koska olen semisottapytty).  Miikka on myös kysymysmerkki, hän on superkomea, super rento ja vähän sellainen yes yes man. Onko hän vaan niin RENTO, tai  onko hänellä omaa tahtoa? Kuitenkin hän on hurmaava, ja vaikuttaa sivistyneeltä ja mukavalta ihmiseltä, joka osaa keskustella myös tunteistaan.

- otin esille syysvaatteita ja löysin mm ihanan  Arketin villatakin, johon aion piiloutua talvelta 

VIIKON ASUISNPIS: Selasin Pinterestistä NY Fashion muotiviikkojen v. 2020 katumuotia, jotkut tyylit vain säilyvät vuodesta toiseen. Pörrötakki, leopardiprintti + khakin vihreä, keltainen energiaa tuovana elementtinä ja kesämekko + pitkätakki.  
VIIKON ASU: Ei lisättävää!

VIIKON AJATUS: 

Kyllä Marilyn Monroe tietää.

“I believe that everything

happens for a reason.

People change so that you can learn to let go,

things go wrong so that you appreciate them when they’re right,

you believe lies so you eventually

learn to trust no one but yourself,

and sometimes good things fall apart

so better things can fall together.”

– Marilyn Monroe (1926- 1962)

Seesteisiä sävyjä viikkoonne toivoen!8 comments

 1. Mulla tämä röhiminen ei taida lähteä pois kokonaan ollenkaan. Välillä kutittaa kurkkua niin maan vietävästi ja tänään on viimeinen antibioottipäivä menossa, huoh! Toivottavasti sinä voit jo paremmin.
  Tänään ajattelin kaivaa esille isot kaulaliinat ja hanskat. Sormet oli ihan jäässä töissä :(
  Ihanaa tätä viikkoa sulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin samaistun kommenttiisi, mulla kesti (kova ja ärhäkkä) yskä melkein 2 viikkoa, eikä ole vieläkään täysin ohi. Ootko käyttänyt nenäkannua? Siitä oon saanut ihan vähän apuja. Voimia ja tsemppiä Outi <3 Täällä alkaa elämä semisti voittaa.

   Poista
 2. Voihan kökkö! Pikaista paranemista ja joutuisaa toipumista ♡ En ole aktiivisesti seurannut Ensi treffit alttarilla, mutta sen verran, jotta tiedän kenestä kerroit. Mielenkiintoista nähdä, jatkavatko parit. Viikon asullesi peukutan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista! Lämmin pörrötakki tuli hankittua toissa vuonna ja se on varmasti tänä vuonnakin ahkerassa käytössä kun säät kykenevät.

   Poista
  2. Kiitos Tarja, onneksi elämä alkaa jo voittaa! Ensitreffit alttarilla on kyllä jännitysnäytelmä, koska nyt näyttää aika huonolta kaikkien parien tulevaisuus..... Iloa viikkikseen!

   Poista
  3. Kiitos Tuuli! Mulla on pehmoinen leopardiprinttinen pörrötakki 3 vuoden takaa, yritän pärjätä sillä tämä talven!

   Poista
 3. Pikaista paranemista!

  Minä olen katsonut Ensitreffit alttarilla ohjelmaa, se on yksi suosikkiohjelmistani. Tänä vuonna parit ovat varsin kypsän oloisia ja ilmeisesti keskustelemaan pystyviä. Sitä olen miettinyt, että kyllähän tuollainen tapa aloittaa parisuhde vaatii rippusen hulluutta ja hurjasti kykyä heittäytyä, että jäikö se nyt sitten pareilta puuttumaan. Sitä olen itsekseni naureskellut, että kyllä mulla loppuisi parisuhdeyritys kaikkien noitten miesten kanssa aika alkumetreille :D Miikasta tykkään eniten, mutta en taitaisi taipua sinne maalle asumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin rakastan ETA:ia, ihan parasta viihdettä ja välillä myös hemmetin opettavaista. Samaa mieltä, tän vuodet parit ovat super kypsiä ja välillä jopa vähän tylsiä (mutta hyvässä mielessä). Draamaa ei saa heidän kanssaan aikaiseksi, ei sitten millään. Miikka on symppis ja Henni myös, tosin epäilen ettei heillä ole tulevaisuutta :(

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!