Parhaat edulliset joululahjavinkit 2022 - osa 1

Muutama joululahjavinkki näin marraskuun vikoina päivinä. Jokainen vinkki on tarkoin ajateltu - koska kieltäydyn kuluttamasta rahaa mihinkään, mikä ei aiheuta "wau-efektiä", hinnasta riippumatta. 

Melkein jokainen tarvitsee kalenterin ja kaunis seinäkalenteri on sisustus elementti number uno. Seinäkalenterin valinta ei ole aina ihan helpoin rasti. Kalenterin täytyy olla täydellinen, koska sitä tapitetaan keittiössä koko vuosi. Jokaisella aamupalalla ainakin.

Mira Malliuksen seinäkalenteri on niin symppis, että tekisi mieli halailla sitä. Entäs Kaisu Sandbergin kalenteri, se ei todellakaan jää kakkoseksi.

Finlaysonilla on meneillään Cyber Monday ja oli pakko kotiuttaa muutama kangaskassi kotiin, jottei tarvitse kauppareissuilla ostaa muovipusseja. Ja hei, kangaskassit ovat AINA myös ekoteko! Söpökkäät kangaskassit ovat vielä tämän päivän -60-% alessa. Hinta n 5 e.

Gua sha kivi on ihan bestest, kohottaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa. Ehkäisee epäpuhtauksia ja ryppyjä. Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Toimii kuin veitsetön kasvojenkohotus. Kannattaa säilyttää jääkaapissa.

Näitä löytyy kaikista hintaluokista. Esim tämä Cocopandan versio on erittäin kohtuuhintainen.
Aineettomat lahjat - kaikki - ovat parhautta, olivat se sitten kummilapsen leffaan vieminen, brunssi ystävälle,  lastenhoitoapu läheiselle.  Yksi ihana vinkki on myös käsinkirjoitettu kortti, sellaiselle joka on lähellä sydäntä. Kirjoita korttiin: mitä hän on tuonut elämääsi. Mistä olet kiitollinen hänelle juuri tänä vuonna. Mikä on lempimuistosi teistä kahdesta. Mulla ainakin menee toteutukseen!

Iloa iltaan!

Ps. Viikkoraportti palaa astialle tammikuun alussa. 

4 comments

 1. Onpas oikeasti kivoja lahjaideoita. Hyvin mietitty.

  VastaaPoista
 2. Minun äiti aina ostaa kauniita kalentereita, joten taidanpa tänä jouluna sellaisen hänelle ostaa...kiitos vinkistä.
  Ihanaa viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis ja lupsakka kalenteri <3 Kivoja lahjaideoita, ottaisin näistä jokaisen itsekin, hih.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!