Parasta juuri nyt

- elämä alkaa pikku hiljaa voittaa. Mulla alkoi sunnuntaina infernaalinen räkätauti/jäsenien kolotus/yskä, onni onnettomuudessa että oli poikaviikko. He tekivät ne vähän pitemmät koiralenkit ja myös ruokaa. Tänään on ensimmäinen päivä, jolloin haistan ja maistan jotain.

- David Guetta & Bebe Rexhan - I'm Good (Blue) kappale, antaa hyvää tuulta työpäivään potenssiin kaksi.

- alkuviikon olin ajamatta autoa, koska lumikaaos/flunssakooma. Tänään olikin sitten kauhean kiva tehtävä kuoria auto esiin  lumimyrskyn rakentamasta iglusta. Ihan valehtelematta auton katolla oli 80 cm lunta, eikä homma muuten ollut ihan piece of cake. 

- joululahjojen paketoiminen ja pakettikorttien kirjoittaminen. Tykkään! 

- tänä vuonna jätin joulukortit lähettämättä ja rahat menivät Pelastakaa Lapset Ry:lle.  Sähköiset joulukortit kuitenkin lähetetty - hyvä minä.

- löysin tori.fi:stä potentiaalisen joulupöydän pukkijaloilla. Hintaa 30 e ja niin toivon, että sille järjestyy kuljetus. Ko pöytä olisi sillä tavalla nappilöytö, että joulun jälkeen sen voisi siirtää parvekkeelle. Ai niin ja mun pitää löytää muuttokamoista Marimekon joululiina, eikä astioitakaan ole tarpeeksi. Ehkä mietin asiaa huomenna, huomenna on uusi päivä. 

- kunnon talvi ja VALO. Vaikka en ole pakkasen ystävä, olen ollut fiiliksissä taivaan repeämisestä ja valon tulvimisesta ikkunoista sisään. Ja kun lähtee koiruuksien kanssa lenkille, voi melkein kuvitella olevansa Dolly Parton hiippailemassa tonttulakissa talven ihmemaassa. Ok miinus D-kuppi.

Valoa ja tsemppiä joulun kiireisiin! 



Ps. White Lotus on viiden tähden sarja. Aloin katsoa sitä maanantaina ja nyt on neljä jaksoa katsottu.
HS arviossa kirjoitettiin näin:
"Kaiken kaikkiaan toisesta kaudesta jäi todella tyytyväinen olo. Tätä on hyvä televisio: älykästä, tyylikästä ja viihdyttävää."
En ole eri mieltä. 



2 comments

  1. White Lotusta katselee oikein mielellään, jos ymmärrät mitä tarkoitan :) Hyvä, että voit jo paremmin. Leppoisaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin katsoin sitä mielellään ;), mutta loppu ei ollut mulle mieluinen. Olisiko joku toinen voinut kuolla? Leppoisaa viikkistä <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!