Tiptap tiptap tipetipe tiptap

Voi kiesus, että oli ihana päästä monen vuoden tauon jälkeen pikkujouluilemaan, tuli suorastaan tarpeeseen. 

Etkoilimme ensin kollegan hotellihuoneessa, muutama skumpsukkapullo siinä meni ja samalla tuli  parannettua maailmaa. Erityisen paljon ilahduin kollegan hankkimista tonttulakeista, kaikille tiiminjäsenille oli omat! 

Keneltä puuttuu hautajaisasu? Täällä olis siulle sellane

Klo 18 alkoi the ohjelma, jonka jälkeen päästiin herkuttelemaan. Ruoka oli taivaallista, katkarapuskagen ja saaristolaisleipä, leipäjuustosalaatti, broccolinia & pinaattia & pinjansiemeniä, poro-metsäsienisalaatti noin ihan muutaman mainitakseni. Vähän liikaa piti syödä, mutta mieluummin överit kuin vajarit. Ainiin ja jälkkäri pavlova & mascarponevaahto & marjat olivat täydellisiä. 

Ruokailun jälkeen tietovisailtiin, siitä en halua raportoida enempää, sen voi sanoa, että emme voittaneet :) Kysymykset eivät ehkä olleet ... ns mielekkäitä epämatemaattiselle älykölle. Saatiin kuitenkin epävoitosta huolimatta kupliva ja hauska fiilis päälle. Hupsuteltiin, pistettiin jalalla koreaksi ja kaikki (valitettavasti) kumottiin mitä eteen tuli ja tulihan sitä siihen malliin, että olo oli tänään sen mukainen. 

Illan juoma: skumppa
Illan biisi: sata salamaa /Antti Tuisku
Illan hauskin rekvisiitta: tiimipipo eli tonttulakki, oli niin kätevää, että sitä tunnisti "oman porukan" eikä ajatunut ehkä vieraisiin pöytiin :D
Illan humalatila: prikulleen juuri sopiva, ei ylilyöntejä
Illan kotiin tuloaika: klo 2 (kohtuullista!)
Illan harmitus: lähdin kotiin ajoissa enkä harmikseni ollutkaan Lumikki, joka herää seuraavana päivänä 7 kääpiön kanssa. :) 

Nyt vielä töitä ja tänään nukkumaan .....ajoissa.  Verrantonta viikkistä!

1 comment

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!