Perjantain rehellisyydet

Perjantain tunnetila: totaaliväsy, viikko oli raskas kuin ylitse pursuava kivireki, vaikka toki hyvääkin oli - niin kuin aina, kun oikein tarkasti katsoo. 

Perjantain oivallus: hyökkäys on joillekin paras puolustus

Perjantain lausahdus: "This too shall pass" by Pinkki. Viisas nainen.

Perjantain highlight: En olisi oikeasti jaksanut tehdä ruokaa, mutta pihiys iski. Koska kaapissa oli kaikki ainekset: HK:n vegaaniset falafel-pyörykät, basmatiriisi, fetasalaatti, chili-kastike ja tzatziki. Rumaa mutta hemmetin hyvää!

Perjantain leffa: Netflixin Kajillionaire.

Perjantain toive: toivon, että voisin kölliä koko viikonlopun pumpulissa, jossa olisi naavoista lämpöinen lattiamatto. Ja että joku silittäisi hellästi mun päätä ja laulaisi hiljaa Oravan laulun. Ja ehkä itkisinkin vähän siihen päälle, ihan vaan siksi, että saan olla hetken hyvin pienoinen, pörröinen ja herkkä. 


Kuva Pexels


5 comments

 1. Rentouttavaa, voimauttava, pumpulin pehmoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Tietkö tuo Oravanlaulu on mulle erityisen rakas <3 Oon laulanut sitä kaikille lapsilleni ja nyt lapsenlapsille <3 Raskaan viikon jälkeen tuollainen toivomasi vkl olisi tarpeen, pumpulisia hetkiä viikonloppusi Taru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuo kappale on rakas, varmasti juontaa jo lapsuuteen. Olen myös laulanut tätä lapsilleni, ja aion jatkaa samaa perinnettä mahdollisien lastenlasten kanssa.
   Kuuntelin muuten tota kappaletta eilen yksin kotona (muutaman viinilasin jälkeen) ja alkoi itkettää, sielun puhdistautuminen oli taattu. Rentoa viikkistä sinnekin Maikku <3!

   Poista
 3. Toivottavasti tämä viikkoa sujuu ilman sitä kivireen vetämistä.
  Mukavaa viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!