Niitä näitä kaalinpäitä

- viikonloppuna tapasin ystiksiä Sellossa. Kana-avokadosalaatti La Torrefazionessa oli täykky ja seura hauska/kannustava niin kuin aina 

- bongasin Sellossa myös ihanan, erittäin kohtuuhintaisen Sostrene-Grene sisustuskaupan, mutten ehtinyt kunnolla nuuskia paikkaa. Ko liikkeestä sain myös muutaman kommentin ig seuraajiltani: "Sieltäkään ei pääse tyhjin käsin ulos 🤩Mm. Ihania lahjapapereita, pussukoita ja laatikoita."

Ja "ihana ja edullinen kauppa, kaikkea ihanaa ja dyi tuunaukseen myös. Kaupassa soi rauhallinen musiikki niin, että siellä menee zen-tilaan".

- tein elämäni ensimmäisen taidehankinnan. En tiennyt, että tauluun voi rakastua, mutta näköjään voi. Tämä teos luo ympärilleen energiaa ja mikä ehkä itselleni tärkeintä todella koskettaa omaa sisintä. Kiitos taitava T!- arki alkoi kunnolla maanantaina kun pojilla alkoi koulut. Maanantaina arki vähän tökki, mutta kyllähän se siitä taas lähti...- sain raivattua kodin joulukoristeista ja heitettyä ne jorpakkoon - hyvä minä. Vain kimppu tulppaaneja vielä puuttuu, niin mulla on instakoti ;D.

- kaupoissa on veriappelsiineja, niin ilostuin! 

- ärsyynnyin poikien leväperäisyydestä ja epäsiisteydestä (teinit!)! Samalla katsoin kuitenkin peiliin, olen ajoittain epäjärjestelmällinen ja hompsuinen, vaikka rakastan periaatteessa siistiä kotia. 

- olen näköjään kadottanut kaksin kappalein talvihanskojen toisen puolen – kuinka se edes onnistuu keneltäkään? Ilmeisesti minulta - taito tämäkin.

-  esikoinen täytti vuosia ja lauloimme hänelle aamulla pontevasti "paljon onnea vaan", jonka jälkeen molemmat pojat jatkoivat uniaan. Koska synttärisankari sai toivoa,  aamiaistarjottimelta löytyi kanapanini, mangosmoothie, Fazerin sinistä suklaata ja tadaa energiajuoma.

- ihanan Jennifer Coolidgen Golden Globe voittopuhe kosketti. 

Joka tapauksessa arki maistuu tänään ruisleivältä ja lihamakaronilaatikolta. Pyykit osuu välillä maaliin, välillä ei,  homma on kuitenkin pääosin hanskassa ;)

3 comments

 1. Ihanan tavallista. Kummallista, miten sitä aina odottaa juhlaa ja kun sitä aikansa kestää, onkin arki oikein jees. Ainakin välillä :-D
  Tulppaanikimput huutelee mulle aina kaupassakäynnin yhteydessä, mutta vielä oon saanut pidettyä näppini erossa.

  VastaaPoista
 2. Tuo kauppa on aivan ihana, olen käynyt Ainoan myymälässä. Kiva tietää, että löytyy myös Sellosta! Pojat ja pyykit, huoh! Täällä sama homma sekä isällä, että pojalla :)
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 3. Minä viimeksi vilkuilen tuota sisustuskauppaa vain ulkopuolelta, että mikäköhän tämä oikein on. Ensi kerralla siis sisään saakka!

  Hankkimassasi taulussa on upeat värit.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!