Viikkoraportti

 Viime viikolla: 

-  Bogin kokeilupaikassa ei mennyt kaikki niin kuin Strömsössä ja hän palasi kotiin. Meidän minimies oli palatessaan väsynyt ja epävarma. Annettiin hänelle hellää hoivaa, rapsuja, silityksiä, pitkiä lenkkejä, kiloittain maksalaatikkoa ja lövee. Samalla syssyyn hiffasin, että Bogi ei ole ollut ainoana koira kotona kuin muutaman kerran elämänsä aikana. Oli jo aikakin pienen herkän koiran kokea, että hän on tärkein, rakkain ja ainutkertainen.

- Kongo lähti hoitoon juuri ennen Bogin tuloa - kiitollisena ystävästä, joka auttoi meitä kun apua kipeästi tarvittiin. Lämmin kiitos Kata & co! 

- viikon ruokalista oli taas niin tylsä, että oksat pois. Jokin ihmeellinen kalan himo mulla oli. söin APETIT järvikalapihvejä (pakaste) muutamana päivänä itse tehdyn perunamuusin ja punajuurilohkojen kanssa -  ihan perfect. 

- tein oman Spotify KESÄlistan. Jos sillä kevät ei aukene, niin sitten millään.

- huomaan, että vaikka kevät, valon määrän lisääntyminen jne piristää, hiukan on ollut väsyä ja tahmaisuutta ilmassa. En tiedä mistä johtuu, olisiko se kellojen siirto väärinpäin, hormonit, yhtäkkinen kirkkaus vai mitä, mutta nyt on näin. 

- kaipasin väriläiskiä, iloa ja hömpötystä elämään, värejä saapuikin Lindexin mekon muodossa.    


Hän, minimies ja ihanuuspakkaus

- viikonloppuna saatiin rakas kummipoika/poikien serkku meille yökylään. Kuinka söpö voi teinipoika olla? Tosi söpö, kuin reality bachelor kilvasta konsanaan! Leipasin meille sädekehä pääni päällä aamupalaksi sämpylöitä, ja suorastaan äimistyttää, miksi en tee niitä useammin? Aamiassämpylöissä on jotain turvallista, kuuman ja rapeakuorisen sämpylän ja leikkauspinnalle hetkessä sulavan voin liitto on vain jotain käsittämättömän hyvää, päälle vielä 2 siivua Oltermannia (eikä tod mitään kevytversiota).

- Yle Areenan  Evy – aina ja ikuisesti on täydellistä norjalaista laatua ja suloista romantiikkaa. Käsikirjoittajat Miriam Larsen ja Julia Skaufel ovat aiemmin kirjoittaneet sarjaa Jouluksi kotiin (ihan bestest!), joka on hyvin samanlainen. Pääosassa Malene Wadel, joka muistetaan mainiosta roolistaan Unelmien maa -sarjassa. Lämmin suositus, hyvän mielen sarja!


VIIKON AJATUS: Valoisaa pääsiäisviikkoa!

3 comments

 1. Suloinen Bogi <3 Olitpa sinä ihana täti kun teit tuollaisen herkku aamiaisen.
  Kivaa viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 2. Vitsi oot ollut ihana kun teit aamiaissämpylöitä. Hyvä sinä. Ihanaa myös se, että sait Katalle koiruuden hoitoon. Win win kaikille. Toi mekko on ihan huikean ihana. Himoitsen itsekin sitä kovin.

  VastaaPoista
 3. Voi, oli ilo mahdollistaa Bogille oma, erityinen toipumisaika ottamalla Kongo meille! Todellakin reipas ja ihana koiruus tuo Kongo! ❤️

  Hyvin on sulla energiaa riittänyt herkkusämpylöihin ja mekkoonkin! Hyvä niin ja mukavaa alkavaa viikkoa! ☀️

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!