Parasta juuri nyt

                               ** Max Factor tuotteet pr näyte**


- visuaalisesti silmiä hivelevä Amalie Moosgaard- IG tili. What's not to love, nainen rakastaa maxi-mekkoja, parka- ja trenssitakkeja, vain raitapaidat puuttuu.  - Bogi palasi kotiin. Ollaan bondailtu, hellitty, rapsuteltu ja yritetty laskea pienen herkän koiruuden stressitasoja.  


- naistenlehdet pursuavat nyt pääsiäismenuita. Ainakin Mozzarella-tomaattipiiras menee kokeiluun. (Resepti löytyy uusimmasta Kodin kuvalehdestä) Haluan tuoda myös esille sen, että lampaaseen en koske....en pääsiäisenä enkä muulloinkaan!- odotan ihan hurjasti pääsiäistä ja kahta lyhyempää työviikkoa. Pysähtymistä, rauhaa, hyvää ruokaa ja kirjoja. Rauhallisen, selkeän tunteen, että olen oikealla tiellä ja oikeassa paikassa. Mietin myös josko pääsisin mökille ensimmäistä kertaa tänä vuonna... 

- testissä Max Factorin uutuudet. Max Factor Miracle Pure Serum antaa freesausta meikkipohjaan.  Seerumin geelikoostumus kosteuttaa sekä raikastaa ihoa ja tekee meikkipohjasta ihanan pehmeän. Lisää tippa meikkivoiteeseen tai käytä seerumina kosteusvoiteen alla!

Hinta-laatusuhteeltaan maailman parhaat ripsarit ovat hyvin usein Maxfactorilta (MaxFactorripsarifani since 1997).  Masterpiece 2in1 Lash Wow Mascara -ripsivärillä loihdit täydellisen tuuheat ripset. Kollageenilla ja keratiinilla rikastettu koostumus hoitaa ripsiä ja  sopii myös herkille silmille.

Valoa viikkikseen!

 

2 comments

  1. Minä olen ollut Max Factor ripsari -faani vuosikausia, mutta nyt jostain syystä se samainen ripsiväri alkoi ärsyttää silmiäni. En tedä, joko silmäni ovat muuttuneet tai ripsarin koostumut. Harmittaa se suuresti.
    Oliko seerumi hyvä ja toimiva?

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!