Nerokas keksintö ja loma part 2

Ensimmäinen viikko lomaa meni lähinnä ihmetellessä, elpymisestä tai palautumisesta ei ollut puhettakaan. 








Viime keskiviikkona palasin hetkeksi kotiin ja siellä odotti toisenlainen työmaa. Uudessa kodissa ei ole vielä yhtään lamppua katossa, ei verhoja, monta asiaa on epäpaikoillaan, joten yritin edistää hommeleita edes piirun verrran. Sain hankittua modeemin meille, kylpyhuoneeseen naulakot pyyhkeille, tein tori.fi stä Marimekko verholöydön, ostin Marimekon alesta Auringonkukka pöytäliinan. Se, että sai aikaiseksi asioita, sai aikaan hetkellisen "luksusmuija" fiiliksen. 

Muutamat lounastreffitkin sain aikaiseksi, jee. Erityisen kiva oli nähdä lapsuudenystävää, jonka olen tavannut Töölössä 5 vuotiaana. Lapsuudenystävissä on jotain erityistä, he tuntevat meistä jokaisen version. He tietävät, miten meistä on rakentunut me. Heillä on meistä kartta. 

Olin myös vallan crazy. Vanha tiskikone haettiin pois uuden koneen tieltä. Ammattimies oli niin symppis/eläinrakas (eikä sormusta!), että sain hänen poislähdön jälkeen nerokkaan keksinnön; pyydän häntä kahville. Toki lisäsin kutsuun myös tekstin; jos olet varattu, toivotan teille ihanaa ja aurinkoista kesää. En saanut t viestiini vastausta, mutta olin ylpeä itsestäni. Minä uskalsin ja elin, vaikka lopputulos oli mitä oli.

Viikonloppuna palasimme mökille poikien kanssa ja myöhemmin seuraan liittyi toinen osa klaanista. On saunottu ja uitu tuntikausia.  Pesty vesitramppa. Pelattu pingistä. Ja viety koko perhe pois synnin poluilta. Pakanaiset lapset, aikuiset ja perheen pyhimysäiti (minä) vihdottiin/hellästi ruoskittiin pois synneistä, virheistä ja erheistä. 

Myös kylän ainoa pizzeria on testattu, metsässä on mustikoita hurjasti, eivät tosin kypsiä vielä. Niin höpsöä, älämölöistä ja rentoa. 

Ja tämä ajatus: 

Aloita jälkiruoasta. Seuraa sydämen iloa! Ulvo kuulle! Pidä erivärisiä sukkia. Anna itsellesi lahjoja. Aja taksilla yksi korttelinväli. Luota elämään. Nautiskele hitaasti. Yllätä itsesi. Pukeudu aamiaiselle. Puhu kukille ja odota vastausta. Mene töihin yöpaidassa. Syleile puita. Lähetä rakkauskirjeitä itsellesi. Kokeile. Pyydä sitä mitä haluat. Istu takkatulen loimussa ja kerro tarinoita. Juttele ventovieraiden kanssa. Anna anteeksi itsellesi ja muille. Viskaa repustasi kivet pois. Juttele itseksesi. Ota vastaan. Leiki. Pidä omin lupinesi vapaapäivä. Laula töissä. Rakastele heinäsuovassa. Heitä tekemättömien töiden luettelo menemään. Pidä puseroa väärinpäin. Älä luovuta, vaan vaadi kaikkea. Telttaile pihalla. Arvosta kehoasi. Juo auringonpaistetta. Uskalla jotain uutta. Ajattele, että sinulla on joka päivä lomaa ja käyt työssä vain huviksesi. Seiso myrskyssä meren rannalla. Riko rutiineja. Älä pyydä lupaa. Tee jotain mikä on mahdollista. Tulevaisuudessa on toivoa. Maailmankaikkeus on mukava paikka.

-Bronsberg & Vestlund/Kuuntele itseäsi - vältä uupumus-`

Hurmaavaa kesäviikkoa näiden ajatusten kera! Mulla enää tää viikko kesälomaa, joten yritän pysyä pois somesta, mutta en lupaa mitään ;). 

2 comments

  1. Hienosti uskallettu, hyvä sinä! Toivottavasti loma toka osa on tuonut mukanaan myös palautumista. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos olin super ylpeä itsestäni. Rohkea rokan syö! Kesäiloa sinne!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!