Näin tekohymyillään v-ksen läpi

Heräsin viisi kolkyt Kongon uikutukseen. Jalan paraneminen on ottanut takapakkia, hän könkkäilee taas kolmella jalalla. Tassu on kuin pulla taikinaa. Odottelen soittoa lääkäriltä ja pelkään, että jalka pitää taas kuvata/kipsata ja siitä lasku on xx e. 

Eilen hajosi uuden uunin ovi. Pojat yrittivät sitä korjailla siinä onnistumatta.

Auto meni läpi katsastuksesta, mutta tuulilasi pitää uusia 1 kk sisällä. Tämä maksaa xx e.

Kämppä kesken ja 50 v juhlat lähestyy. 

Selkä prakailee, olen väsynyt olemaan huolissani Kongosta ja toimimaan autopilotilla. Tuskan hiki (kuvainnollinen ja todellinen) valuu ohimoiltani. Tunnen vahvaa riittämättömyyttä ja väsymystä.

Elokuu. Tajuan, että sinulla on jotain kerrottavaa minulle. Haluat ehkä muistuttaa siitä, että sinä riität. Kaipa riitänkin, mutta tällä hetkellä en riitä itselleni. Tekisi mieli itkeä (olen ollut siinä aina todella hyvä), mutta ei itketä. 

Jospa sitä pystyisi kohautella olkia armottomasti kun tulee paskaa niskaan.  Toki ymmärrän, että aina ei kohauttelukaan auta, mutta koitetaan. Kumpa sitä oppisi katsomaan mitä tästä tulee. Minä niin toivon, että huonot viikot eivät kulje kahden pareissa.


EDIT. Eläinlääkäri soitti, hu lääkärin pakeille ja röntgeniin 







6 comments

  1. Voi kakka mikä määrä ikäviä ja kurjia juttuja. Noi kasaantumiset on hirveitä. Aina ei auta edes ajatus että this too shall pass. Että hyviäkin aikoja seuraa.
    Joskus pitää itkeä ja huutaa.
    Toivon Kongolle kaikkea hyvää. Toiv paranee pian

    Sulle halaus.

    VastaaPoista
  2. no voihan grrrrr.
    Kaikkein eniten grrr pienen koiraeläimen vaivoille, monta muuta asiaa sietää, mutta ei sitä että läheisellä (on se sitten eläin tai ihminen) on kipuja.

    VastaaPoista
  3. No mutta hei, Taru, mitä niin ylitsepääsemätöntä täällä on? Sä olet terve, Kongo tervehtyy (noh, raha menee tietysti), sulla on ihana uusi koti, lapset ovat terveitä, palkka juoksee… Elämä oikein hymyilee sinulle. Tarvitset toki kunnon itkut, johon suosittelen YouTubesta löytyvä kanava Kritter Klub (Animals in Crisis). En itse kertakaan pystynyt katsomaan itkemättä.

    Tämä paskainen hetki on tosi pieni osa elämästä, joka menee nopeasti ohi. Älä anna sen viedä itseäsi pohjalle.

    Halleja sinne päin ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Voi pientä Kongoa! Voimia sinne ja sinä todella riitä ❤️

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!