Parasta juuri nyt

 - tietenkin Kongon hidas mutta varma paraneminen. Keskiviikkona käytiin vaihtamassa side, tulehdusarvot olivat laskeneet n 80 ja vaikka jalassa oli vielä paljon turvotusta, haava näyttää paranneen hyvin. Ortopedi Simona Lilius-Lappalainen oli ihana, otti myös huomioon kuopuksen, joka on ollut järkyttynyt tapahtuneesta. Hän kun oli lenkillä Kongon kanssa, kun onnettomuus tapahtui. Kuopus sai valita siteeseen tarran. 

- olen kokkaillut paljon kasvispitoista ruokaa. Kaalipataa ja fetakasvispeltiä (joka syödään itse tehdyn tzatsikin kera). Taivaallisen hyvää! Kaalia saa nyt 1,5 e /kg ja kesäkurpitsaa 0, 95 e kg. Halpaa kuin saippua!

OneRepublic - I Ain’t Worried 

- ihmisten välittäminen ja tsemppiviestit kymmeniltä ja vielä kymmeniltä tutuilta/ystäviltä Kongon onnettomuuden jälkeen. Kiitollisena!

- Yle Areenan brittitrilleri Syöksykierre. 

TIIVISTAHTISESSA trillerisarjassa lääkäri Lucinda Edwards (Niamh Algar) joutuu painajaismaisen päätöksen eteen: ensiapuosastolla on vapaana vain yksi sänky, mutta sairaalaan tuodaan lähes samanaikaisesti kaksi kriittisessä tilassa olevaa hoidokkia. Toinen on huumeiden yliannostuspotilas, ja toinen on nuori, jota on ammuttu.

”Herran pieksut! Onko narkkari tärkeämpi kuin lapsi? ylihoitaja Beth Relph (Hannah Walters) äimistelee Lucindan empiessä.”

Lucinda siirtää yliannostuksen ottaneen Edithin toiselle osastolle ja jättää tämän nuoren lääkärin Ramya Morganin (Priyanka Patel) vastuulle. Miksi niin kokenut lääkäri epäröi päätöstään? Ja kuka on vain minuutteja aiemmin Lucindalle soitellut Rose? (Lainattu HS)

- Lindexin loppualesta löydetyt laadukkaat pellavasortsit ovh 39 e, nyt 12,5 e 

- heinäkuiset treffit Pinkin kanssa ja sain myös niin ihanan synttärilahjan. 

Iloa viikkikseen!


Kaoottisena iltana päivystyksessä tohtori Lucinda Edwards (Niamh Algar, kesk.) jättää yliannostuspotilaan Ramya Morganin (Priyanka Patel) vastuulle. KUVA: ITV / YLE









2 comments

  1. Ihania parhaita juttuja!
    Kivaa viikonloppua sulle Taru ❤️

    VastaaPoista
  2. Hei, nimeni on Nira. Olin suhteessa Andersonin kanssa vuosia, mutta hän erosi minusta. Yritin kaikkeni saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa. Halusin todella hänet takaisin, koska rakastan häntä. Anoin häntä kaikella, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystävälleni, ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä loitsunvalvojaan, joka voisi auttaa minua loitsussa palauttamaan hänet. Vaikka en koskaan uskonut loitsuihin, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä. Joten lähetin sähköpostin loitsunkirjoittajalle, ja hän vakuutti minulle, että kaikki olisi hyvin kolmen päivän kuluttua ja exäni palaisi luokseni. Yllättäen se tapahtui toisena päivänä noin klo 16. Exäni soitti minulle, pyysi anteeksi kaikkea ja sanoi haluavansa minut takaisin, koska hän rakasti minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja palasin hänen luokseen. Aloimme taas asua onnellisesti yhdessä. Lupasin kaikille tuntemilleni, joilla on parisuhdeongelmia, että ohjaan heidät sen ainoan todellisen ja voimakkaan loitsuntekijän puoleen, joka auttoi minua ongelmassani. Jos tarvitset hänen apuaan, voit lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen babawalewiseman01@gmail.com. Hän tarjoaa erilaisia loitsuja, kuten rakkausloitsuja, kadonneiden rakkausloitsuja, avioeroloitsuja, avioliittoloitsuja, sitomisloitsuja, katkaisuloitsuja, rakkaansa karkottamista menneisyydestä, ylennysloitsuja, tyytyväisyysloitsuja ja parannuskeinoja kaikkiin sairauksiin, joista kärsit. Ota yhteyttä häneen saadaksesi kestävän ratkaisun kaikkiin mahdollisiin ongelmiin.
    kautta babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!