Arjen selässä lennellään

                         Seerumi pr näyte

 - syysväsymystä ilmassa, arki on tuntunut välillä tahmaiselta kuin liisterissä talsisi, ja toisaalta välillä ihan OK:lta. Huomaan, että sateinen sää ja pimeys vaikuttaa mielialaan yllättävän paljon, vaikka yritän tietoisesti pitää fiiliksen positiivisen puolella. Onneksi tulossa on paljon kivoja juttuja, esim tulevana viikonloppuna menemme katsomaan isolla porukalla HKT:n Rakas Evan Hansen. Kirjamessutkin ilahduttavat myös. Kyllä tämä tästä.


- inspiroiduin Kepposen syksyn survival pläänistä

- hyvä ruoka parempi mieli. Olen ollut super ahkera ja suorastaan hyveellinen terveellisen ruaan tekemisessä. Mainio oivallus on ollut, että sosekeittojen syöminen lounaalla kannattaa, en syö liikaa, eikä tule ähky-oloa.  Tänään päätin kokeilla punajuuri-vuohenjuustolasagnea.  Kerta se on ensimmäinenkin!





- i love messujen kosmelöydöt ovat olleet ahkerassa kokeilussa. Korealaisen kosmetiikanfanina ilahdun aina kohtuuhintaisista löydöistä, jotka aidosti toimivat. Varsinkin nuo kosteuttavat silmänalusnaamiot poistavat tehokkaasti silmäpusseja. Ilove me messut olivat yhtä lämminhenkinen tapahtuma kuin muinakin vuosina. 


Törmäsin ihanaan Kristiinaan https://kauniimpaakuinkoskaan.blogspot.com/


- tämän syksyn THE kosmelöytö on ollut retinoli! Siis o la laa ja hurraa huutoja!! Mulle suht uusi juttu, johon piti ihan perehtyä, kun sain Exuviancen Retinol Serumin kokeiluun. Retinoli on yksi A-vitamiinin muodoista ja ihonhoidossa todellinen tehoaine. Sen teho on todistettu tieteellisesti ja tunnustettu myös lääketieteessä.


A-vitamiini on antioksidantti, joka mm. uudistaa ihoa voimakkaasti ja sillä on myös ihoa suojaavia ominaisuuksia, lisäksi se stimuloi kollageenin tuotantoa ja häivyttää iholta juonteita parantamalla ihon kuntoa. Retinoli hillitsee ylimääräistä talintuotantoa, mutta hoidon alkumetreillä se voi nostaa talia pintaan. (teksti lainattu)

Retinol on tehnyt ihostani TODELLA sileän, kuin hiotun, en yhtään liioittele että iho on pehmeä kuin vauvan peppu. HUOM! Käytä retinolia aluksi 1-2 kertaa viikossa noin kuukauden ajan. Retinolin käyttöä kannattaa lisätä vähitellen ja VAIN ILTAISIN, jotta iho ehtii tottua siihen, se maksimoi vaikutuksen ja vähentää ihoärsytyksen riskiä. 

Valoa ja lempeyttä loppuviikkoon!


3 comments

  1. Minulla vireystilaan vaikuttaa todella selkeästi valon määrä. En tiedä, että miten se onkin nykyisin niin vaikeaa mennä edes hetkeksi ulos silloin kun auringon mollukka näyttäytyy. Eihän siihen aina ole mahdollisuutta, mutta etätyöläisenä kuitenkin pitäisi yrittää. Tänään sunnuntaina olen tankannut itseeni aurinkoenergiaa ja jestas se teki niin hyvää.

    Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Retinol on kyllä huipputuote! Ja tuo lasange kuulosta niiiin hyvältä , nam <3 Ihanaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ooh lasagnea, eipä ole sitä hetkeen tullut tehtyä.
    Piti ihan käydä katsomassa, että löytyykö mistään kosmetiikasta retinolia ja hah, yhdestä voiteesta löytyi :)
    Ihanaa marraskuuta sinulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!