Itsenäisyyspäiväraportti 2023 a la muotikoordinaattori

Taas on legendaarisen muotikonsultin aika arvioida linnan juhlien pukuloistoa. Tämän vuoden teema oli ehdottomasti paljetit ja kirkkaat värit, hyvä niin - tärkeänä päivänä tarvitaan iloa, väripilkkuja ja valoa pimeyteen!   

Hiukan oli haikea tunnelma itselläni,  koska nämä olivat viimeiset tasavallan presidentti Niinistön ja Jenni Haukion isännöimät. Sauli on kuitenkin ollut pressa isolla sydämellä. Toisaalta uskon, että nyt on Salen ja Jennin aika elää vapaampaa elämää, erityisesti Sauli vaikutti enemmän kuin väsyneeltä. 

Yksi Linnan juhlien ehdoton kuningatar oli Seela Sella! Upea veistoksellinen leikkaus ja pisteenä iin päällä pinkit silmälasit! Asennenainen potenssiin 2, eikä asenne ole iästä kiinni.

Myös Sellan elämänohje jäi mieleen, Sellan mukaan nuorekkuuden salaisuus on pieni hulluus ja unelmat. Ne unelmat voivat olla ihan vaan pieniä, tärkeintä että niitä on.


Vitsit miten räväkkä ja samaan aikaan klassisen kaunis luomus oli Krista Kososella. Luomus oli  Teemu Muurimäen suunnittelma. Pisteitä myös huulipunasta, joka oli puvun kanssa samaa sävyä!


Harkimon nuori seuralainen oli pukeutunut hääpuvulta näyttävään luomukseen (manifestointia?) ja valitettavasti kampaaja käynti oli jäänyt välistä. 

Lääkäri Eira Roosin oranssi puku oli ihana väripilkku, lisäksi puku istui kantajalleen kuin hansikas. 


Illan ilokkain iltapuku oli seiväshyppääjä Wilma Murron prinsessamainen väripläjäys. Sanna Marinin puku oli superkaunis ja veistoksellinen, ja hei mikä väri: IHANA kirkas keltainen. Puvun väri oli tyrmäävä ja loistavasti kantajalleen valittu. Tuntuu, että Sanna on jotenkin vapautunut pukeutumisessaan viime aikoina. 


Käärijä eli Jere Pöyhönen ihastutti oman tyylisessä puvussa, vihreäksi lakattuja kynsiä unohtamatta. Käärijä rokkaa aina vaan!


Simppelin ja klassisen kaunis oli myös Jari Saarion vaimon puku. Yksinkertainen on kaunista.Olkaa hyvä, kuten varmasti huomasitte, raporttini oli taas täyttä kultaa.

Kuka oli sinun suosikkisi tänä vuonna?


0 comments