Parasta juuri nyt

                         Pre-retinoli kasvoöljy pr näyte

 - raitapaidat kuuluvat omaan vaatekaappiini aina ja ikuisesti niin kuin mozzarella pizzaan. Raitapaitojen pitää olla kunnon jämäkkää 100% puuvillaa eli ei mitään liruja. Nämä COS:in värikkäät versiot ovat paksua ryhdikästä kangasta ja hintaa jäi alessa alle 20 e per kipale. Ovat hyvin regular fit, eli mulla on m-l koko. 




- Sanna Stellan vinkkasi Nils Frahm - Says kappaleesta jossain lehdessä, ja kertoi että sitä kuunnellessa hän saa kosketuksen omaan itseensä. Loistava kappale mulle silloin kun ...muutaman kerran kuukaudessa venyttelen illalla! 

- sain testiin Lumenen uutuuden Pre-retinoli kasvoöljyn. joka sisältää nimensä mukaisesti kasvipohjaista pre-retinolia, joka on retinolin esiaste. Se on hellävaraisempi kuin perinteinen retinoli ja sopii siksi monille. Lämmin suositus! Tätä levitetään aamulla seerumin ja kosteusvoiteen jälkeen ja illalla seerumin ja yövoiteen jälkeen.  Suits me!


- Yle Areenalla ilmestyy 29.1. Vigil brittisarjan 2. tuotantokausi. Tiedän mitä teen tuolloin. Traileri on ainakin lupaava.

- olen tinderöinyt aktiivisesti mutta vaikka matcheja tulee, kukaan ei viestittele mulle. Koska valioyksilöitä ei ole, pitäisikö vaan sarjapommittaa niitä muita- tyyliin originellisti mitä kuuluu? Vai pitäisikö vaan hyväksyä "it is what it is" :D 

- epätoivoisena kysyin tekoälyltä mistä löydän kumppanin. Vastaus oli:

Kumppanin löytäminen voi tapahtua monilla eri tavoilla riippuen omista mieltymyksistä ja elämäntilanteesta. Tässä muutamia tapoja, joilla voit mahdollisesti löytää kumppanin:

Ystävien ja tuttavien kautta: Kerro ystäville ja tuttaville, että etsit parisuhdetta ja pyydä heitä pitämään silmänsä auki potentiaalisille ehdokkaille. Ystäviesi voi olla helpompi löytää sinulle sopiva kumppani, kun he tuntevat sinut hyvin.

Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet: Liity harrastusryhmiin, kerhoihin tai järjestöihin, joissa kohtaat samanhenkisiä ihmisiä. Yhteiset kiinnostuksen kohteet voivat helpottaa keskustelun aloittamista ja mahdollisen kumppanin löytämistä.

Juhlat ja tapahtumat: Osallistu erilaisiin tapahtumiin, kuten juhliin, festivaaleille ja seminaareihin. Tällaisissa tilaisuuksissa on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja luoda keskusteluyhteyksiä.

Online-deittailu: Online-deittailusivustot ja -sovellukset, kuten Tinder, Bumble tai Match.com, voivat auttaa sinua löytämään potentiaalisia kumppaneita. Voit luoda profiilin ja selailla muiden käyttäjien profiileja, jotka vastaavat sinun kriteereitäsi.

Vapaa-ajan paikat: Käy urheilukeskuksissa, kuntosalilla tai kahviloissa, joissa ihmiset rentoutuvat ja tapaavat muita. Näissä paikoissa voit tavata satunnaisesti kiinnostavia ihmisiä ja aloittaa keskustelun.

En valitettavasti tullut hullua hurskaammaksi....


Valoa loppuviikkoon ja olkaa varovaisia jalkakäytävien luistinradoilla!

3 comments

  1. Ihanan raikkaat raitapaidat!

    Minun neuvoni Tinder-matcheihin on, että ei muuta kuin viestiä liikkeelle ja katsomaan, että millaisia keskusteluja syntyy ja siitä avoimin mielin eteenpäin. Itsehän olen deittaillut viimeksi 90-luvulla ja olen tehnyt Tinder-konsultointia kerran työkaverille (mies). Hän etsi vakituista seurustelukumppani sillä ajatuksella, että ei ainakaan yhteistä kotia pitkään aikaan, mutta kuitenkin sellaista että ei muita suhteita. Työkaveri hoiti homman varsin johdonmukaisesti, viestitteli, meni aika nopeasti tapaamaan deittiehdokasta. Sittenhän siinä kävi niin, että löytyi hänen mielestään nainen, jonka kanssa oli kiva tehdä yhdessä asioita ja tapaamisista jäi aina hyvä mieli. Nythän he ovat sitten naimisissakin.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kepponen, sun työkaverin taktiikka oli selvästi todella hyvä ja siitä sopii ottaa mallia. Ainakin paperilla helppoa. Oikeasti se et saa hyviä mätsejä, että keskustelu kulkee ja tulee edes yksiä treffejä on jo ihme. Tai se, että yhdet treffit muuttuu toisiksi.
      Mutta joo, hyvä taktiikka silti.

      Poista
  2. Ihania raitapaitoja taas. Ja kateus noista sun Lumene testeistä. Tarttis ostella seerumeita sun muita, mut en nyt raaski. Pitäisi hoitaa itseä paremmin. Tinder-vinkki. Kirjoita miehille itse! Se on nykyaikana ihan sallittua ja miehet on huonompia aloittajia tinderissä. Mutta älä kysy "mitä sun päivään".
    Kiitos Vigin vinkistä. Tykkäsin ekakaudesta.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!