Kelly Rutherford tyyli ja ihanista ihanin alelöytö

Luin Daily Mailistä jutun ex-Melrose Place ja Gossip Girl näyttelijän Kelly Rutherfordin tyylistä .  Jokin siinä resonoi, vaikka tyyli on hiukan liian Grace Kelly, klassinen ja siloiteltu omaan makuuni. Tykästyin erityisesti siihen, että artikkelin mukaan Kelly suosii pienempiä, ei vielä niin pinnalla olevia merkkejä, joille hän voi "julkimona" antaa näkyvyyttä. Erityisesti Kellyn kesäiset kukkamekot, joissa on 60- ja 70 luvun fiboja ja Province/boho-tyyliset kukkaliivit näyttävät omiin silmiini niin hyväntuulisilta!

Mekko ja aurinkolasit!!

  

Kellyn tyylistä inspiroituneena bongasin ihan vahingossa HM:n 100% pellava/puuvillaisen kukkamekon (aka Pieni talo preerialla meets yöpaita) viime viikolla. Tänään hain mekon postista ja voi että se on IHANA. Materiaaliltaan hyvälaatuinen ja kesäisen kevyt. Ennustan, että mekosta tulee tulevan kesän ehdoton lemppari. Aion yhdistää sen, värikkääseen toppiin tai raitapaitaan.


Tää liivi!






Kuvat Pinterest ja Kellyn ig tili

Iloa ja lempeyttä uuteen viikkoon! 

Ps. Yle Areenan Vigil 2. tuotantokausi on toppen!

1 comment

  1. Olen varma että Kelly kolahti suhun myös siksi, että te näytätte samalta. Luulin että etenkin toi eka kuva olit sinä :) Tyylisiskokset.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!