Parasta juuri nyt

 - monet viime aikaiset ystävätreffit, osasta on kuvamateriaalia, osasta ei! Kepposen kanssa herkuteltiin Cafe Monamissa tomaatti-kanapastaa ja vaihdettiin pitkän ajan kuulumiset. Eilen tapasin lapsuuden ystävän teatterin ja skumpan merkeissä. Pinkin kanssa syötiin taannoin fetapiirakkaa ja puhuttiin aarrekartoista ja unelmista.  Summa summarum ystävät best! 

9 vaatetta, 27 asua – jos kapselivaatekaappi on vielä testaamatta, nyt se on tehty helpoksi

- saatiin ystävän kanssa liput mainioon Pokka Pitää -näytelmään Tampereelle. Loppuun myyty/varattu mutta kannattaa seurata peruutuspaikkoja!

- maailman paras Pirkan couscous- salaatin ohje, johon lisäsin vielä avokadoa ja vähän valkosipulia! Olen tehnyt nyt muutamana päivä, niin herkkua!

Couscous-salaatti 6 annosta 30 - 60 min 3 dl couscousia 3 dl vettä 3/4 tl suolaa 1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja 1 (150 g) keltainen paprika 1/2 (n. 130 g) kurkkua 1/2 (n. 50 g) punasipulia 1 dl puolikuivattuja tomaatteja,  fetaa tai halloumia, 1 rkl sitruunanmehua 1/4 dl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia 3/4 tl mustapippuria, persiljaa hienonnettuna 
1. Mittaa couscous kattilaan. Kaada kattilaan kiehuva vesi ja lisää suola. Peitä kannella ja anna vetäytyä noin 6 minuuttia. Sekoita irtonaiseksi ja anna jäähtyä. 2. Halkaise kirsikkatomaatit, paloittele paprika ja kurkku. Hienonna punasipuli. Paloittele puolikuivatut tomaatit pienemmiksi. 3. Sekoita couscousin joukkoon vihannekset ja feta  

- Yle Areenan Jokaisen miehen takana. Kyllä tanskalaiset osaa!

- välillä ostan valmiita (pakaste) pizzapohjia, ne on Ok makuisia ja tietenkin helppoja. Tällä kertaa täytteeksi tuli tonnikala, punasipuli, ananas, feta ja mozzarella. 







- Taylor Jenkins Reid: Evelyn Hugon seitsemän aviomiestä. Kahdella sanalla viihdyttävä välipala!




Butter Chicken sormella



Cafe Monami


Hyvää talvilomaa kaikille nille, jotka sitä viettävät (en minä)! 

0 comments