Parasta juuri nyt

- poikien hiihtoma meni rennosti ja omatoimisesti kotiympyröissä, kovasti nuo pelasivat tennistä ja kävivät punttisalilla, ja valvoivat öisin minimissään klo 2. Ok- yhdet kilarit vedin, kun heräsin yöllä älämölöön ja herätys oli aamulla 7 pintaan. Tänään vietettiin loman lopettajaisia, äitiliini pisti parastaan; tein alusta loppuun poikien lempparia butter chickeniä, jogurttikastiketta ja naan-leipiä unohtamattta. Hyvä äiti pisteitä tippui plop plop. 


- uusin Kodin Kuvalehti ja Pukhraj Ranjanin haastis. Pukhraj Ranjan on Helsingissä asuva vastuullisen vaate- ja asusteverkkokaupan Moi Namasten perustaja. Kun hän pukeutuu intialaisiin vaatteisiin, hän tuntee yhteyden juuriinsa. Kannattaa tsekata naisen Moi Namaste- verkkokauppa
- KIKO Milano on vuonna 1997 perustettu erittäin kohtuuhintainen italialainen kosmetiikkamerkki, jota myydään nyt Stockalla. Saatoin tilata uuden kermaisen Gossamer Emotion Creamy Lipstick -huulipunan sävy 101 Natural Rose ja voidemaisen Velvet Touch Creamy Stick Blush -poskipunapuikon sävy 02 Golden Peach.

- olen viime aikoina nähnyt monia raskaita elokuvia, esim Putoamisen anatomia joten tarvitsin todellisuus pakoa kuorrutettuna romantiikalla ja komiikalla. Anyone But You komedialta ei kannata odottaa mitään syvällistä katsausta ihmiselon suuriin kysymyksiin. Se on mitä on: kliseinen, ennalta arvattava, epärealistinen ja särmikäs hömppäleffa ja silti raikas ja viihdyttävä. Verratonta viikonloppua, murut!

1 comment

  1. Millä reseptillä teit butter chickenin? Minä olen käyttänyt K-ruuan reseptiä ja nuoriso nurisee, että ei maistu oikealta.

    Mitä tykkäsit putoamisen anatomiasta?

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!