Parasta juuri nyt

                                     - Ryhmisliput pr näyte -                                                                   

Terkkuja radiohiljaisuudesta ja matalapaineen pyörteistä. Jospa lisääntyvä valo, lähestyvä pääsiäinen ja maaliskuun viimeinen viikko olisivat semivaloisia sisältäen myös ripauksen kevätoptimismia! Hope so!

- Netflixin ruotsalaissarja Thunder in My Heart oli itkettävän ihana. Sarjaa kantavat erityisesti aitous ja  päänäyttelijöiden briljantit suoritukset, varsinkin Amy Deasismont loistaa jokaisessa kohtauksessa. 

Täynnä tunnetta oleva Thunder in My Heart kertoo nuorista aikuisista ja heidän lähipiiristään. Hahmot ovat haavoittuvia ja epätäydellisiä, aidonoloisia, elämän makuisia siis. Päähenkilö on 22 v Sigge  (valloittava Amy Deasismont), joka on juuri muuttanut omilleen.  Sigge on herkkä, tunteellinen ja suorasanainen,  sellainen joka sanoo, mitä mielessä liikkuu, mutta joutuu myöhemmin kohtaamaan sen seuraukset. Itkin, nauroin, osittain samaistuin ja nautin jokaisesta jaksosta!




- Ryhmiksen Kalasatama oli syvällinen, hillittömän hauska, tarkkanäköinen. Käsittämättömän loistavat roolisuositukset kaikilta näyttelijöiltä. Parhautta olivat myös nerokkaaat huomiot niin lesboudesta, heteroista, naisista kuin miehistä, elämästä ja ihmisyydestä yleensä. Joanna Haartti oli näytelmän sielu ja sydän- mikä  lavasäteily, karisma ja herkkyys !



- ihana löytö oli Ohlalala kirppis Tikkurilassa. Paikassa huokui hyvä energia ja henki, jonka lisäksi löysin täydelliset farkut kympillä. Kamu löysi kasan ihania vintagelöytöjä. Plussaa kohtuullisista hinnoista!
Ihana Sanna!



- löytö Normalista, superravitseva  COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence hoitoneste  sisältää 96 % etanaseerumia, joka uudistaa, hoitaa sekä rauhoittaa ihoa. n 18 e. todellinen löytö!



Valoa viikonloppuun!

2 comments

  1. Ihanaa kun olet palannut tänne :) Kiitos sarjavinkistä. Ne yleensä on hyviä nuo sun vinkkaukset.
    Kirppisvinkkikin on kiinnostava. Jos joskus ehtisi käymään tuollakin.
    Iloa viikonloppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti, jospa kevätvalo antaisi uutta potkua kirjoittamiseen! Iloa ja valoa!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!